Închide meniul
Foto

Irinel Columbeanu a început să plângă când și-a dat seama cine l-a sunat să-l ajute, după ce a ajuns la mila lui Gigi Becali

Publicat: 16 octombrie 2023, 9:32

Reclamă
Irinel Columbeanu a început să plângă când și-a dat seama cine l-a sunat să-l ajute, după ce a ajuns la mila lui Gigi Becali

Irinel Columbeanu şi-a prevestit dezastrul

Irinel Columbeanu / Hepta

Irinel Columbeanu a primit un telefon care l-a făcut să izbucnească în lacrimi. Aflat la azilul din Ghermăneşti, pe care nu îşi permite să îl plătească, fostul soţ al Monicăi Gabor a fost sunat chiar de către iubitul actual al vedetei, milionarul chinez Mr. Pink.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mr. Pink a aflat de situaţia dificilă în care se găseşte Irinel Columbeanu şi l-a sunat pe fostul milionar de la Izvorani să îi facă o ofertă de nerefuzat. Mr. Pink i-a propus lui Irinel Columbeanu să meargă în Statele Unite, acolo unde milionarul s-ar ocupa personal să îi plătească un azil foarte bun. Irinel Columbeanu a început să plângă şi i-a transmis lui Mr. Pink că se va gândi la oferta lui.

Irinel Columbeanu a început să plângă când și-a dat seama cine l-a sunat să-l ajute, după ce a ajuns la mila lui Gigi Becali

“I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui, a declarat un apropiat al lui Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Irinel Columbeanu stă în prezent în azilul din Ghermăneşti, acolo unde proprietar e chiar un bun prieten al lui, Ion Cassian.

Potrivit sursei citate, mai mulţi prieteni ai lui Irinel Columbeanu au făcut chetă pentru a achita azilul, care ar costa circa 3.000 de lei pe lună. Irinel Columbeanu anunţa anterior că se află în aşteptarea primei pensii, care ar fi în jurul a 2.000 de lei. I-ar mai trebui fonduri pentru a sta la Ghermăneşti, acolo unde a fost cazat şi tatăl lui Irinel Columbeanu în ultimii ani de viaţă.

Reclamă
Reclamă 4

Proprietarul azilului din Ghermăneşti a făcut apel la Gigi Becali să îl ajute pe Irinel Columbeanu

Proprietarul azilului din Ghermăneşti a făcut apel la Gigi Becali să îl ajute pe fostul milionar de la Izvorani. Ion Cassian a dezvăluit că Gigi Becali i-a plătit şi regretatei Zina Dumitrescu şederea la azilul respectiv.

El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane (n.r.: 2.000 de lei), de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni) și domnul Becali, în ultimă instanță.

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două! Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, declara proprietarul azilului de la Ghermăneşti, Ion Cassian, pentru click.ro.

Reclamă

 

Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:49

FotoEdi Iordănescu, reacţie nervoasă în startul meciului România – Ucraina! Momentul în care a cedat şi şi-a pus mâinile în cap

16:43

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei! Era să înscrie şi din corner!

16:23

Claudiu Niculescu a comparat România cu Ucraina: „Dacă noi am fi FCSB, ei ar fi Manchester United”

16:19

FotoAtmosferă fabuloasă făcută de fanii tricolori la România – Ucraina! Cele mai tari imagini de la debutul României la EURO 2024

16:12

Florinel Coman, urmărit de reprezentanţii unui club uriaş la România – Ucraina. „Mbappe”, aproape de un transfer colosal

15:54

Dan Şucu, în tribună la România – Ucraina! Mesajul transmis la intrarea pe stadion: „Speranţa mea e că şi Rapidul…”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și