Închide meniul
Foto

Irinel Columbeanu, atacat fără milă de milionarul care primeşte o pensie lunară de 11.000 de euro de la statul român

Publicat: 21 decembrie 2023, 13:41 / Actualizat: 21 decembrie 2023, 15:36

Reclamă
Irinel Columbeanu, atacat fără milă de milionarul care primeşte o pensie lunară de 11.000 de euro de la statul român

Irinel Columbeanu, atacat fără milă de milionarul care primeşte o pensie lunară de 11.000 de euro de la statul român

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor / Hepta

Irinel Columbeanu a fost atacat fără milă de un milionar român care primeşte o pensie de 11.000 de euro. A fost dat exemplu, după ce a sperat să fie scos dintr-un adevărat impas financiar de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului nici nu a vrut să audă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns falit şi internat într-un azil de bătrâni, Irinel tocmai a fost luat îl ia în colimator de un alt om de afaceri. Silviu Prigoană a dezvăluit care a fost greşeala uriaşă făcută de Columbeanu. Chiar dacă a avut o avere fabuloasă, în prezent nu are bani nici pentru a plăti, lunar, azilul.

Irinel Columbeanu, atacat fără milă de milionarul care primeşte o pensie de 11.000 de euro

Irinel Columbeanu a fost criticat în termeni duri pentru că a ajuns la mila lui Gigi Becali.

Ești milionar la tinerețe, dar nu știi cum te duce viața. De aceea în viață trebuie să fi prevăzător.

Dacă și Columbeanu făcea ca mine, și măcar 4000-5000 de euro dădea pe lună la Stat, atunci când avea, acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora, să facă chetă și să se roage de lume pentru bani”, a declarat Silviu Prigoană într-un podcast, potrivit click.ro.

Reclamă

Prigoană a dezvăluit cum a ajuns să primească o pensie la care doar visează majoritatea românilor.

Timp de 20 de ani, eu am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la Stat era de 60.000 de euro lunar. Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea!„, a mai spus omul de afaceri.

Gigi Becali, despre Irinel Columbeanu: „E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Gigi Becali nu şi-a dorit să îl ajute cu bani pe Irinel Columbeanu, cel care şi-a cheltuit averea de zeci de milioane de euro. Patronul FCSB-ului a explicat de ce nu ia în calcul să îi plătească azilul.

Reclamă 4 / 0/3

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Irinel Columbeanu nu îşi permite să plătească cheltuielile lunare. Primeşte o pensie de 1.900 de lei de la stat şi are şi poprire de la stat pe o sumă de 600 de lei lunar. Şederea în azilul de la Ghermăneşti, deţinut de Ion Cassian, costă 7.000 de lei lunar.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și