Închide meniul
Foto

Irinel Columbeanu, în lacrimi! Gestul superb pentru milionarul care a pierdut toată averea şi a ajuns la mâna lui Gigi Becali

Publicat: 13 octombrie 2023, 9:55

Reclamă
Irinel Columbeanu, în lacrimi! Gestul superb pentru milionarul care a pierdut toată averea şi a ajuns la mâna lui Gigi Becali

Irinel Columbeanu, în lacrimi! Gestul superb pentru milionarul care a pierdut toată averea

Irinel Columbeanu şi Gigi Becali / colaj Hepta

Irinel Columbeanu s-a emoţionat până la lacrimi! Ajuns la azil, cu o situaţie financiară foarte grea, fostul milionar a primit mai multe veşti bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Proprietarul azilului a anunţat că mai multe persoane s-au oferit să îi vină în ajutor lui Irinel Columbeanu, după ce au aflat că acesta nu îşi poate plăti şederea la Ghermăneşti.

Irinel Columbeanu, în lacrimi! Gestul superb pentru milionarul care a pierdut toată averea şi a ajuns la mâna lui Gigi Becali

Proprietarul azilului din Ghermăneşti, Ion Cassian, a declarat că a primit mai multe mesaje de la oameni care vor să îl ajute cu bani pe Irinel Columbeanu.

În primul rând, am făcut o reducere pentru toate costurile dânsului la noi. Ne cunoaștem de mult timp, suntem buni prieteni. Mai departe, la noi va sta cât timp crede dânsul. Are o pensie mică, nu una mare, dar sunt sigur că toți prietenii lui și toate cunoștințele îi vor întoarce toate aceste lucruri bune pe care și el le-a făcut pentru ei de-a lungul timpului. Cu siguranță, totul va merge bine. Am observat, în ultimele zile, că am primit multe telefoane de la persoane ce vor să facă donații pentru dânsul”, a declarat Ion Cassian, patronul azilului, conform spynews.ro.

Irinel Columbeanu a început să plângă atunci când a văzut că fiica lui, Irina, „şi-a spart puşculiţa” pentru a-l ajuta. Aceasta i-a trimis tatălui ei, aflat într-o situaţie dificilă, 200 de dolari.

Reclamă

Proprietarul azilului din Ghermăneşti făcea apel la Gigi Becali să îl ajute pe Irinel Columbeanu!

Proprietarul azilului din Ghermăneşti, unde locuieşte acum Irinel Columbeanu, făcea apel la Gigi Becali să îl ajute pe fostul milionar de la Izvorani. Potrivit acestuia, Gigi Becali i-a plătit şi regretatei Zina Dumitrescu şederea la azilul respectiv.

El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane (n.r.: 2.000 de lei), de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni) și domnul Becali, în ultimă instanță.

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două! Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, declara proprietarul azilului de la Ghermăneşti, Ion Cassian, pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Se spunea despre Irinel Columbeanu că avea o avere de 150 de milioane de euro!

În 2008 se spunea despre Irinel Columbeanu că avea o avere estimată la 150 de milioane de euro. De altfel, chiar el a recunoscut că nu a avut niciodată o astfel de avere. Cu toate acestea, ar fi deţinut bunuri în valoare de zeci de milioane de euro înaintea crizei imobiliare. El era proprietarul a numeroase terenuri în Izvorani. Totodată, avea acolo şi o vilă de lux, care, de altfel, a luat foc în 2020, atunci când fostul afacerist nu o mai deţinea.

Irinel Columbeanu şi-a explicat pierderea întregii averi prin încăpăţânarea de a avea succes cu fabrica pe care o deţinea în Târgu Cărbuneşti.

Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren.

Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală.

A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns”, declara în trecut Irinel Columbeanu, citat de adevarul.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și