Închide meniul
Foto

Irinel Columbeanu susţine că a fost mereu zgârcit! Mărturia uluitoare a fostului milionar, care a ajuns la sapă de lemn!

Publicat: 20 octombrie 2023, 17:06

Reclamă
Irinel Columbeanu susţine că a fost mereu zgârcit! Mărturia uluitoare a fostului milionar, care a ajuns la sapă de lemn!

Irinel Columbeanu susţine că a fost mereu zgârcit!

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, la nunta lor / Hepta

Irinel Columbeanu susţine că a fost mereu zgârcit! Fostul milionar de la Izvorani, care a ajuns în situaţia de a nu-şi putea permite să îşi plătească azilul, a făcut această mărturisire vorbind despre vila lui de lux, care a ars în 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vila de la Izvorani avea o structură din lemn, iar raţiunea acestei decizii luate de Irinel Columbeanu a fost fiindcă în acest mod construcţia costa mai puţin.

Irinel Columbeanu susţine că a fost mereu zgârcit!

Structura casei era din lemn, asta era specialitatea domnului care a construit-o, tot din California. Eu am fost acolo, cu părinții mei și cu Romanița, și am avut ocazia să văd genul de case pe care le construia și care erau tot așa foarte mari, impunătoare.

Am ales să merg pe această soluție care, deși avea structură de beton, fiind mult lemn putea să ardă. Am discutat cu domnul Mihai și ipoteza că focul ar fi putut pleca de undeva de la piscină, dar se pare că nu a fost așa.

Eu cred că pentru a se încadra în costuri, eu fiind destul de zgârcit cu aruncatul banilor chiar și pe o casă, am vrut să țin în frâu aceste costuri, iar lucrul acesta a dus la alegerea unei soluții foarte ieftine care cred că a impietat și asupra modului de izolare a cablurilor electrice.

Reclamă

Este posibil să fi luat foc din această cauză. Mai era acolo și un UPS la subsol, care s-ar putea să fi fost și acesta una din cauze. Posibil să fi fost un scurtcircuit și după aceea lemnul se autoaprinde”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Prima TV.

Gigi Becali refuză să îl ajute pe Irinel Columbeanu! Fostul milionar nu-şi permite să îşi achize azilul

Patronul azilului din Ghermăneşti, unde locuieşte acum Irinel Columbeanu, făcea apel la Gigi Becali să îl ajute pe fostul milionar de la Izvorani. Potrivit lui Ion Cassian, Gigi Becali a achitat în trecut şederea Zinei Dumitrescu acolo.

Becali a refuzat să se implice, arătându-se indignat că Irinel Columbeanu şi-a pierdut toţi banii.

Reclamă 4 / 0/3

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

„E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

S-a spus că Irinel Columbeanu a avut, la un moment dat, o avere de 150 de milioane de euro! Fostul milionar, ajuns la sapă de lemn, s-a arătat circumspect că a deţinut vreodată o astfel de avere. Cu toate acestea, e cert că bunurile sale valorau câteva zeci de milioane de euro. Numai vila de la Izvorani ar fi valorat circa 4 milioane de euro. Fostul milionar şi-a pierdut toate proprietăţile, iar înainte de a ajunge la azil a stat cu chirie într-un apartament de două camere.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:30 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și