Închide meniul
Foto

Irinel Columbeanu, umilit în timp ce trăiește în azilul de bătrâni. Dezvăluire incredibilă: ”A fost o bătaie de joc”

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2023, 9:54

Reclamă
Irinel Columbeanu, umilit în timp ce trăiește în azilul de bătrâni. Dezvăluire incredibilă: ”A fost o bătaie de joc”

Irinel Columbeanu, umilit în timp ce trăiește în căminul de bătrâni

Irinel Columbeanu, în timpul unui eveniment / Hepta

Irinel Columbeanu a fost umilit după ce a ajuns să trăiască din mila altora, în azilul de bătrâni. Pentru fostul milionar în euro ajuns falit, lumea poate dona în contul fundației de la Ghermănești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, conform spuselor proprietarului azilului, Ion Cassian, unii oameni au ales să îl umilească pe Columbeanu, donând un euro. Astfel, el nu a strâns banii necesari pentru a plăti căminul, fiind refuzat și de Gigi Becali.

Irinel Columbeanu, umilit în timp ce trăiește în azilul de bătrâni

”Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel.

Cum să donezi un euro? Dar, așa-s oamenii, unii sunt buni, alții, nu, răutățile acestea îi poate dăuna sănătății. Sunt și destui oameni de bine, care au donat fără să-și dea numele, dar nu vă pot spune câți bani s-au strâns.

Dintre toate fostele lui iubite, doar ultima, Oana, este ajutorul lui, nu financiar, ci moral, ea este singura care îl vizitează la azil. A venit, asta e important, pentru el contează mult treaba asta”, a spus Cassian, citat de ziare.com.

Reclamă

Anamaria Prodan, un nou atac devastator la Irinel Columbeanu

Anamaria Prodan a lansat un nou atac devastator la Irinel Columbeanu, milionarul care a ajuns falit şi nu are bani nici să îşi plătească cazare în azil din pensia infimă pe care o primeşte de la statul român. Agentul de jucători nu a avut milă de fostul om de afaceri şi i-a amintit de ce „a ajuns la sapă de lemn”.

Nici Anamaria Prodan nu l-a menajat pe Irinel Columbeanu. După ce l-a arătat cu degetul şi i-a transmis că „trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe„, impresarul a avut o nouă reacţie. L-a făcut praf pe fostul milionar din cauza relaţiilor amoroase pe care le-a avut. Anamaria se aşteaptă ca nicio fostă iubită a lui Columbeanu să nu îl ajute acum cu bani.

„Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți? Tu vrei acum să vină prostituata să aibă grijă de tine? În loc să fi avut grijă să te asiguri din vreme, să-ți crești nepoții la bătrânețe, tu aștepți prostituata să te salveze? Păi, ea și-a găsit alt fraier, gata! Asta e!

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu critic omul, dar asta e adevărul! Să ajungi tu din fost milionar să nu ai cu ce să-ți plătești nici azilul, este cumplit!”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „Tare de tot”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și