Închide meniul
Foto

Ironie supremă adusă lui Vladimir Putin, după explozia de la podul Kerci. Primarul Kievului s-a amuzat pe seama ruşilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2022, 17:51

Ironie supremă adusă lui Vladimir Putin, după explozia de la podul Kerci. Primarul Kievului s-a amuzat pe seama ruşilor

Ironie supremă adusă lui Vladimir Putin, după explozia de la podul Kerci

Explozie uriaşă pe podul Kerch, care leagă Rusia de Crimeea / Colaj Hepta

Ironie supremă adusă lui Vladimir Putin în ziua în care podul Kerci a fost aruncat în aer. O explozie uriaşă a avut loc, astăzi, pe podul care face legătura între Rusia şi peninsula Crimeea, spre amuzamentului lui Vitali Klitschko. Primarul Kievului a avut o reacţie virală pe contul său de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Explozia, despre care martorii au spus că a putut fi auzită de la kilometri distanţă, a avut loc înainte de ora 6 dimineaţa, în timp ce un tren traversa podul. Ruşii s-ar fi lăudat, în ultima perioadă, că acesta este de neatins, fiind „protejat împotriva oricăror atacuril aeriene, terestre, maritime și subacvatice”.

Ironie supremă adusă de Vitali Klitschko lui Vladimir Putin după explozia de la podul Kerci

Vitali Klitschko, fostul mare campion din box, a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare zâmbind. În mâna sa stângă este înfăţişat ţinând în mână porţiunea de pod care s-a prăbuşit şi în care se vede vagonul cisternă în flăcări.

„Podul Crimeii este obosit, în cele din urmă”, a fost mesajul lui Klitschko, care a însoţit fotografia. Postarea a primit deja peste 18.000 de aprecieri.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Віталій Кличко (@vitaliyklitschko)

Inaugurat în mai 2018 de Valdimir Putin, podul, care este atât rutier, cât şi feroviar, are o lungime de 19 kilometri, traversează Strâmtoarea Kerci, între Marea Azov şi Marea Neagră, şi leagă Peninsula Kerci, în Crimeea, de Peninsula Taman, în sudul Rusiei.

Cel puţin trei victime în urma exploziei de pe podul Kerci

Cel puţin trei persoane au murit în explozia de pe podul Kerci sâmbătă dimineaţă, potrivit Comitetului de Investigaţii al Rusiei, relatează CNN.

Reclamă 4 / 0/3

”Conform informaţiilor preliminare, trei persoane au murit în urma incidentului. Aceştia sunt, probabil, pasagerii unei maşini care se afla lângă camionul care a explodat”, precizează Comitetul rus de Investigaţii într-un comunicat postat pe contul de Telegram.

”În prezent, trupurile a două victime au fost deja scoase din apă – un bărbat şi o femeie, identităţile lor sunt în curs de stabilire”, mai menţionează comunicatul

Comitetul anunţase anterior că un camion de pe pod a explodat, anunţă news.ro.

Anchetatorii Comitetului de Investigaţii din Rusia au stabilit şi datele camionului şi ale proprietarului acestuia. Acesta este un locuitor al Ţinutului Krasnodar, acţiuni de investigaţie au fost lansate la domiciliul său. Ruta de circulaţie a vehiculului şi documentaţia relevantă sunt studiate în prezent”, potrivit comunicatului citat.

Momentul în care Vitali Klitschko s-a întâlnit cu Vladimir Putin

Momentul în care Vitali Klitschko s-a întâlnit cu Vladimir Putin a fost dezvăluit de primarul Kievului. Fostul boxer a explicat ce vrea de fapt liderul de la Kremlin, care consideră că ”formarea Ucrainei este o greșeală istorică”.

Klitschko l-a întâlnit pe Putin în 2010 și susține că acesta se gândește la o continuă expansiune dacă va reuși să cucerească Ucraina.

”M-am întâlnit o singură dată cu Putin. Nu am avut ocazia să vorbesc prea mult cu el. A fost la Sankt Petersburg undeva prin 2010. Pot spune că nu este o persoană proastă, ci reprezintă puterea absolută, nu luăm partea materială, pentru că mulți experți spun că este cel mai bogat om din lume, are o percepție denaturată asupra lumii și evaluează eronat totul.

Reclamă

Așa că Putin a spus deja că el, ca și Petru I, este un colecționar de pământuri rusești. El spune că formarea Ucrainei este o greșeală istorică, iar ucrainenii nu există. Prin acțiunile din Ucraina, vedem că nu luptă pentru ucraineni, ci pentru teritoriu, ucigând ucrainenii. El nu are nevoie de ucraineni, el are nevoie de acest teritoriu”, a declarat Klitschko, potrivit sport.ua.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și