Închide meniul

Momentul în care Vitali Klitschko s-a întâlnit cu Vladimir Putin! Dezvăluire incredibilă despre ce vrea de fapt liderul de la Kremlin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2022, 8:56

Momentul în care Vitali Klitschko s-a întâlnit cu Vladimir Putin! Dezvăluire incredibilă despre ce vrea de fapt liderul de la Kremlin

Momentul în care Vitali Klitschko s-a întâlnit cu Vladimir Putin

Vladimir Putin, în timpul unui eveniment / Profimedia Images

Momentul în care Vitali Klitschko s-a întâlnit cu Vladimir Putin a fost dezvăluit de primarul Kievului. Fostul boxer a explicat ce vrea de fapt liderul de la Kremlin, care consideră că ”formarea Ucrainei este o greșeală istorică”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klitschko l-a întâlnit pe Putin în 2010 și susține că acesta se gândește la o continuă expansiune dacă va reuși să cucerească Ucraina, după un război care durează deja, din păcate, de 140 de zile.

Momentul în care Vitali Klitschko s-a întâlnit cu Vladimir Putin

”M-am întâlnit o singură dată cu Putin. Nu am avut ocazia să vorbesc prea mult cu el. A fost la Sankt Petersburg undeva prin 2010. Pot spune că nu este o persoană proastă, ci reprezintă puterea absolută, nu luăm partea materială, pentru că mulți experți spun că este cel mai bogat om din lume, are o percepție denaturată asupra lumii și evaluează eronat totul.

Așa că Putin a spus deja că el, ca și Petru I, este un colecționar de pământuri rusești. El spune că formarea Ucrainei este o greșeală istorică, iar ucrainenii nu există. Prin acțiunile din Ucraina, vedem că nu luptă pentru ucraineni, ci pentru teritoriu, ucigând ucrainenii. El nu are nevoie de ucraineni, el are nevoie de acest teritoriu”, a declarat Klitschko, potrivit sport.ua.

Zelenski: Ocupanţii au lovit din nou Harkovul şi comunităţile din regiune

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă, în mesajul zilnic către popor, că ocupanţii au lovit din nou Harkovul şi comunităţile din regiuni, unde există victime, răniţi şi morţi. El mai arată că în Donbas, încercările de ofensivă nu se opresc, iar situaţia de acolo nu devine mai uşoară.

Reclamă

”În fiecare zi primim şi experimentăm o mulţime de ştiri dureroase. Războiul continuă, bombardamentele ruseşti nu se opresc nici măcar o zi”, spune preşedintele Ucrainei.

El afirmă că luni au avut loc lovituri regulate la Mykolaiv – rachete, artilerie. ”Ocupanţii au lovit din nou Harkovul şi comunităţile din regiune – Staryi Saltiv, Zolochiv, Bayrak şi altele. Există victime – răniţi şi morţi. În Donbas, încercările de ofensivă nu se opresc, situaţia de acolo nu devine mai uşoară, iar pierderile nu se reduc”, spune Zelenski.

Marţi, trupele ruseşti au lansat mai multe lovituri cu rachete asupra oraşului Nikolaiv, potrivit primarului oraşului, citat de Ukrinform.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și