Închide meniul
Foto

„Îşi răsfaţă amanta fără pic de ruşine!” Anamaria Prodan, acuzaţii grave la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Bărbatul, acuzat că şi-a abandonat copiii : „Sunt uitaţi de 2 ani!”

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2021, 13:24

Reclamă
„Îşi răsfaţă amanta fără pic de ruşine!” Anamaria Prodan, acuzaţii grave la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Bărbatul, acuzat că şi-a abandonat copiii : „Sunt uitaţi de 2 ani!”

Mişcare spectaculoasă a Anamariei Prodan

Instagram

Anamaria Prodan continuă asaltul la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, după ce acesta a apărut la braţul amantei prin Bucureşti. Anamaria Prodan a lansat acuzaţii dure la adresa soţului ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, atac dur la Laurenţiu Reghecampf

,,Se pare că toată presa este “proastă şi mincinoasă “ mai puțin una unde domnul antrenor Reghe foarte însurat se “ răsfață” cu amanta fără pic de rușine prin oraș. Cu 4 copii superbi acasă, uitați de aproape 2 ani si încă cu nevastă, Reghe se face de râs în faţa României zi de zi. Credibilitatea acestui om este zero în fata jucătorilor şi în faţa țării“, a atacat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan şi-a continuat discursul dur la adresa lui Laurenţiu Reghecampf.

Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate”, a mai spus Anamaria Prodan.

Lovitură dură încasată de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a decis să facă public totul. Noua iubită a lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc, o cheamă pe agentă la tribunal. Corina a fost deranjată de faptul că agentul FIFA i-a copiat pozele de pe o rețea de socializare. „M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută, niciodată.

Reclamă

Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu. M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf„, a declarat Anamaria Prodan, conform realitateasportivă.net.

Scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf escaladează

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au spus adio după 15 ani de căsnicie. Cei doi urmează să divorţeze pentru că antrenorul are o nouă iubită. Este vorba despre Corina Caciuc, femeia care a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Reghe şi Corina Caciuc s-au mutat deja la Craiova, acolo unde antrenorul munceşte şi urmeză să îi dăruiască acestuia un băieţel la finalul lunii mai 2022. De altfel, Reghecampf a anunţat că divorţează de Anamaria Prodan şi ar urma să se căsătorească cu iubita lui iumediat după ce se va oficializa divorţul de agentul FIFA.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și