Închide meniul
Foto

Iubirea interzisă a lui Ilie Dumitrescu cu o femeie mai tânără cu 25 de ani: „A fost o greșeală față de tatăl meu”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 ianuarie 2024, 15:39

Reclamă

Iubirea interzisă a lui Ilie Dumitrescu cu o femeie mai tânără cu 25 de ani. Fostul internaţional român a avut o relaţie de iubire cu Teodora Vochin, fiica lui Andrei Vochin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diferenţa de vârstă dintre cei doi era de 25 de ani. La un moment, Teodora Vochin a spus că tatăl său a fost deranjat de relaţia pe care a avut-o cu Ilie Dumitrescu.

Iubirea interzisă a lui Ilie Dumitrescu cu o femeie mai tânără cu 25 de ani

„Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el.
Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât. Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine”, a declarat Teodora la antenastars.ro.

Tânăra superbă care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu întoarce toate privirile

Teodora Vochin a plecat din România şi lucrează ca stewardesă. Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu a rămas o persoană extrem de activă pe reţelele de socializare, iar fanii săi sunt în delir.

„Te iubesc!” , „Cea mai fină şi delicată” sau „Superbă” sunt doar câteva dintre mesajele primite de Teodora Vochin pe reţelele de socializare.

Reclamă

Într-un interviu acordat în trecut pentru antenastars.ro, Teodora Vochin a recunoscut că tatăl său a fost deranjat de relaţia pe care a avut-o cu Ilie Dumitrescu. Aceasta a recunoscut că a fost o greşeală. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU TEODORA VOCHIN)

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu! Ce nu mai mănâncă de 7 ani

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Fostul internaţional a dezvăluit că nu mai mănâncă de ani buni carne. De asemenea, ajuns la 54 de ani, Ilie Dumitrescu este atent şi când vine vorba de băuturi.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a renunţat că mai mănânce carne de 7 ani de zile. Dezvăluirea a fost făcută de fostul internaţional român anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

„Este adevărat, eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume„, a spus Ilie Dumitrescu într-un interviu acordat anul trecut pentru okmagazine.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY! 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și