Închide meniul
Foto

„Iubirea mea!”. Una dintre fiicele lui Ilie Năstase este de o frumusețe rară. Tatăl ei își mai dorește un copil, la 75 de ani!

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 16:34

Reclamă
„Iubirea mea!”. Una dintre fiicele lui Ilie Năstase este de o frumusețe rară. Tatăl ei își mai dorește un copil, la 75 de ani!

Alessia Năstase este fiica de 18 ani a lui Ilie Năstase

Colaj Hepta / Instagram

Fiica cea mare pe care o are din căsnicia cu Amalia Teodorescu își surprinde de fiecare dată prietenii cu imaginile pe care le postează. Cea care, în luna mai a anului trecut și-a sărbătorit majoratul, are deja peste 6.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, imagini spectaculoase

Alessia și-a început cursurile la o facultate celebră din Europa, The Paris American Academy. Studiază Artele Frumoase. Asta după ce a refuzat, încă de mică, să calce pe urmele tatălui ei şi să încerce să facă o carieră în tenis.

Fiica lui Ilie Năstase încântă în capitala Franței. Mama ei o urmărește îndeaproape și a recționat la una dintre imagini. „Iubirea mea!„, a comentat Amalia. „Te iubesc„, a fost răspunsul imediat al Alessiei.

View this post on Instagram


A post shared by Alessia Nastase (@alessianastase)

Reclamă

Ilie Năstase regretă că a vândut apartamentul cu patru camere pe care îl deţinea în Paris.

Nu mai am casa din Paris, acum ar fi fost foarte utilă, dar Alessia va avea unde să stea. Va locui alături de o prietenă foarte bună. O să merg și eu la ea, din când în când, dar sunt sigur că mama ei o va veghea cu mare atenție. Nu am nicio îndoială că se va simți minunat la Paris„, spunea Năstase anul trecut.

La 75 de ani, Ilie Năstase vrea un copil cu Ioana Simion

Ilie Năstase are 75 de ani, dar are planuri mari alături de Ioana Năstase. Aflat la a 5-a căsnicie, fostul lider ATP îşi doreşte un copil şi cu femeia care este cu 30 de ani mai tânără decât el. Are deja 4 fete şi un băiat din precedentele mariaje.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă au fost la un pas să încheie anul 2021 pe drumuri separate, Ilie şi soţia lui s-au împăcat şi au luat o hotărâre surprinzătoare. Ioana vrea o fetiţă cu fostul mare jucător de tenis.

Visul de a avea o fetiţă mi se va îndeplini, tot ce mi-am dorit în viaţă am făcut. Iar eu îmi doresc foarte mult asta!„, a declarat Ioana Simion, potrivit playtech.ro.

Pentru mine nu contează ce va fi, important e să fie Ioana mulţumită„, a completat-o Ilie Năstase.

Fostul mare jucător de tenis are cinci copii. Cu Dominique o are pe Nathalie, iar din căsnicia cu Alexandra King îi are pe Nicholas şi Charlotte. Alessia şi Emma Alexandra sunt fetele care s-au născut din mariajul cu Amalia Teodorescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și