Închide meniul

La 18 ani, fata lui Ilie Năstase e de o frumuseţe răpitoare. Vestea uriaşă pe care i-a dat-o Alessia tatălui său

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 martie 2021, 9:43

La 18 ani, fata lui Ilie Năstase e de o frumuseţe răpitoare. Vestea uriaşă pe care i-a dat-o Alessia tatălui său

Actionpress / i-Images / Zuma Press via Hepta

Ilie Năstase, mândru de fata lui

Acolo, la Paris, ea va studia Artele Frumoase. Asta după ce ea a refuzat încă de mică să calce pe urmele tatălui ei şi să încerce să facă o carieră în tenis. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessia Năstase, carieră la Paris

"Când m-a sunat fiica mea, Alessia, recunosc că m-a lăsat fără cuvinte. Nu m-am așteptat la așa ceva, deși știu că e talentată până peste cap! Alessia a avut profesor de desen încă de la patru sau cinci ani. În fiecare zi lucra câte două sau chiar trei ore la desen. Şi vă mai spun că e stângace!

Pentru o scurtă perioadă de timp a cochetat şi cu tenisul şi eram foarte curios să văd ce se va alege. Fiind şi stângace în tenisul de câmp cred că ar fi putut ieşi ceva. Din păcate, nu i-a plăcut tenisul şi l-a abandonat. Dar nu şi desenul, după cum se vede. Cred că va ajunge foarte departe, veţi vedea", a declarat Ilie Năstase, citat de playsport.ro.

Ilie Năstase regretă acum că a vândut apartamentul cu patru camere pe care îl deţinea în capitala Franţei. Totuşi, Alessia va avea unde să stea, va împărţ un apartament cu o bună prietenă. Mama ei, Amalia, va avea de asemenea grijă de ea.

Reclamă

"Nu mai am casa din Paris, acum ar fi fost foarte utilă, dar Alessia va avea unde să stea. Va locui alături de o prietenă foarte bună. Am înțeles că pleacă încă din august, fiind anul universitar e precedat de o perioadă de două săptămâni în care noii studenţi se pot adapta mai ușor la condițiile de acolo și e foarte bine că se întâmplă asta. O să merg și eu la ea, din când în când, dar sunt sigur că mama ei o va veghea cu mare atenție. Nu am nicio îndoială că se va simți minunat la Paris", a adăugat Năstase. 

Ilie Năstase, mândru de fiica lui

La finalul lui 2020, Alessia și-a scos operele la expoziție. Năstase și Țiriac pot fi admirați și ei la galeria de artă. Alessia Năstase se laudă cu propria expoziție dedicată tenisului. Și tatăl ei o inspiră în artă.

"Frumos din partea ei că s-a gândit la mine. Se putea gândi la Țiriac", a declarat Ilie Năstase când a aflat că a fost "muză" pentru Alessia.

Reclamă 4 / 0/3

Prima lucrare a fost cumpărată chiar de miliardarul Ion Țiriac.

"E o lucrare care arată vreo 10 sau 11 poze cu tata de când juca. Am folosit citate din cartea lui, din autobiografia lui", a declarat Alessia Năstase. "Nici nu pot să explic cât de mândră sunt de Alessia pentru că toate aceste lucrări sunt făcute fără ca eu să știu", a spus și Amalia Năstase, mama Alessiei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și