Închide meniul
Foto

Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 mai 2024, 16:54

Reclamă
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia

Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Este vorba de Andreea, superba iubită a lui Neluţu Varga. Patronul de la CFR Cluj este cel mai mare rival al lui Gigi Becali din ultimii ani. În ultimii 7 ani, CFR Cluj a câştigat numai puţin de 5 titluri de campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga este în culmea fericirii, deşi CFR Cluj nu a emis pretenţii la titlu în acest sezon. Andreea, iubita patronului de la CFR Cluj, a născut în luna aprilie. Soţia lui Neluţu Varga este o persoană extrem de discretă dar, în acelaşi timp, de o frumuseţe uimitoare. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI NELUŢU VARGA)

Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare

Neluţu Varga este unul dintre cei mai discreţi patroni din fotbal. Patronul ardelenilor oferă declaraţii doar atunci când este cazul, iar acestea sunt legate de echipa de fotbal pe care o deţine.

În privinţa vieţii personale, despre Neluţu Varga se cunoşteau foarte puţine lucruri. În vârstă de 53 de ani, patronul ardelenilor are o relaţie foarte frumoasă cu Andreea, care l-a făcut recent tătic.

Andreea activează în domeniul de beauty, ea postând pe contul ei de Instagram imagini cu diverse proceduri de înfrumuseţare.

În urmă cu doi ani, Neluţu Varga a avut mari probleme de sănătate. Patronul ardelenilor a suferit un AVC. El mărturisea că şi-a schimbat regimul alimentar după acel episod nefericit, peste care a trecut cu bine.

Reclamă

Mă simt mult mai bine acum. Sunt încă în repaus și trebuie să am grijă la tratament. Interdicții? Am un regim alimentar mai strict. Fumez mai puțin, fără alcool, fără grăsimi, fără dulciuri. Doctorii mi-au recomandat și să nu mă mai enervez de la fotbal, nu voi mai pune totul la suflet”, declara Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 12:05 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:27 Finlanda – Austria 2-3. Surpriză uriaşă la Campionatul Mondial de hochei. Campioana olimpică a condus cu 2-0 după 9 minute Vezi toate știrile
Citește și