Închide meniul
Foto

Neluţu Varga a devenit tătic! Cine este frumoasa blondă care l-a făcut cel mai fericit bărbat pe patronul lui CFR Cluj

Publicat: 21 aprilie 2024, 13:29

Reclamă
Neluţu Varga a devenit tătic! Cine este frumoasa blondă care l-a făcut cel mai fericit bărbat pe patronul lui CFR Cluj

Neluţu Varga a devenit tătic! Cine este frumoasa blondă care l-a făcut cel mai fericit pe patronul lui CFR Cluj

Andreea şi partenerul ei de viaţă, Neluţu Varga / colaj Instagram, Hepta

Neluţu Varga a devenit tătic! Frumoasa Andreea a născut în urmă cu peste o săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga este unul dintre cei mai discreţi patroni din fotbal. Patronul ardelenilor oferă declaraţii doar atunci când este cazul, iar acestea sunt legate de echipa de fotbal pe care o deţine.

Neluţu Varga a devenit tătic! Cine este frumoasa blondă care l-a făcut cel mai fericit bărbat pe patronul lui CFR Cluj

În privinţa vieţii personale, despre Neluţu Varga se cunoşteau foarte puţine lucruri. În vârstă de 53 de ani, patronul ardelenilor are o relaţie foarte frumoasă cu Andreea, care l-a făcut recent tătic.

Andreea activează în domeniul de beauty, ea postând pe contul ei de Instagram imagini cu diverse proceduri de înfrumuseţare.

În urmă cu doi ani, Neluţu Varga a avut mari probleme de sănătate. Patronul ardelenilor a suferit un AVC. El mărturisea că şi-a schimbat regimul alimentar după acel episod nefericit, peste care a trecut cu bine.

Reclamă

Mă simt mult mai bine acum. Sunt încă în repaus și trebuie să am grijă la tratament. Interdicții? Am un regim alimentar mai strict. Fumez mai puțin, fără alcool, fără grăsimi, fără dulciuri. Doctorii mi-au recomandat și să nu mă mai enervez de la fotbal, nu voi mai pune totul la suflet”, declara Neluţu Varga pentru prosport.ro.

„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat

Neluţu Varga a fost euforic, după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj. Patronul clujenilor a oferit detalii despre contractul pe care antrenorul îl va avea în Gruia, din sezonul viitor, mărturisind că echipa se va schimba „din temelii”.

Dan Petrescu va reveni la CFR Cluj, din sezonul viitor, urmând să aibă o perioadă de pauză până în vară, după depărţirea de Jeonbuk. De clujeni se ocupă, până la finalul actualei stagiuni, Francisc Dican şi Ovidiu Hoban.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, am semnat, da. Din vară e antrenorul nostru. (N.r. Ce perioadă) Pe 3 ani. Se întoarce acasă, normal. Un plus valoare, vă daţi seama. Deocamdată el a câştigat cinci campionate, nu alţii.

Trebuie reconstrucţie totală, sigur. La anul visăm să fim ca pe vremuri. Nu avem nevoie de clauze, între noi nu se mai pune problema, el e ca acasă aici. Sperăm Cupe Europene, atât, deocamdată. Nu are rost să visăm, speranţa moare ultima, dar e cam greu să mai iei titlul în condiţiile astea, nu mai ai cum.

Nu are rost să visăm, să ne îmbătăm cu apă rece, trebuie să ne focusăm pe ce se poate anul ăsta, să nu o dăm de gard, iar la anul schimbăm strategia”, a declarat Neluţu Varga, pentru AntenaSport.

CFR Cluj a suferit, recent, o înfrângere drastică la Ovidiu. Farul – CFR Cluj s-a încheiat 5-1, rezultat umilitor pentru ardeleni. Echipa lui Neluţu Varga are ca obiectiv în acest sezon clasarea pe un loc care să o ducă în cupele europene. CFR Cluj a picat pe locul 4 în Liga 1 după înfrângerea cu echipa lui Gică Hagi. Dan Petrescu ar urma să facă o adevărată „revoluţie” în lotul lui CFR Cluj, odată ce va prelua funcţia de antrenor principal al echipei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și