Închide meniul

Iubita fiului lui Ion Țiriac, blocată într-o cameră de hotel din Cehia de peste 25 de ore: "Îmi puteți spune, vă rog, ce se întâmplă?!"

Gal Dorin Publicat: 15 octombrie 2020, 13:28 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Iubita fiului lui Ion Țiriac, blocată într-o cameră de hotel din Cehia de peste 25 de ore: "Îmi puteți spune, vă rog, ce se întâmplă?!"

Hepta Syndicate / Marian Ilie via Hepta

Sorana Cîrstea

Deși a fost testată înainte de pleca din România, iar rezultatul a fost negativ, iubita fiului lui Ion Țiriac, Ion Ion Țiriac, a mai trebuit să facă un test la momentul sosirii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problema pare să fie că, de peste 25 de ore, rezultatul acestui test încă nu a apărut, iar Sorana este blocată în camera de hotel. Românca a apelat la Twitter pentru a cere lămuriri organizatorilor turneului.

Sorana Cârstea a comunicat prin Twitter cu organizatorii turneului

”De peste 25 de ore stau în cameră și aștept rezultatul testului COVID-19. Îmi puteți spune, vă rog, ce se întâmplă? Aparent, nimeni nu știe nimic, indiferent pe cine aș întreba. Mulțumesc!", a postat sportiva, în mod clar iritată.

Reprezentanții turneului de la Ostrava au revenit rapid cu un răspuns, chiar dacă acesta nu a fost foarte edificator:

Reclamă

”Bună Sorana, o să le transmit colegilor mei problema ta. Cineva o să te contacteze cu informații relevante. Ne pare rău pentru neplăcere” a fost mesajul trimis de pe contul oficial al Openului de la Ostrava.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și