Închide meniul
Foto

Iubita fiului lui Laurenţiu Reghecampf şi-a ieşit din minţi şi şi-a făcut praf propria mamă: „E bipolară, din orice face scandal!”. Gest extrem făcut de Asiana Peng

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 august 2022, 22:15

Iubita fiului lui Laurenţiu Reghecampf şi-a ieşit din minţi şi şi-a făcut praf propria mamă: „E bipolară, din orice face scandal!”. Gest extrem făcut de Asiana Peng

Iubita fiului lui Laurenţiu Reghecampf şi-a ieşit din minţi şi şi-a făcut praf propria mamă

Asiana Peng, alături de Luca Reghecamf / Instagram Laurențiu Reghecampf

Asiana Peng, iubita fiului lui Laurenţiu Reghecampf, a rupt tăcerea după acuzele făcute de mama ei. Silviana Peng a avut o nouă reacţie acidă şi chiar a umilit-o pe amanta antrenorului de la Neftchi Baku, Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama Asianei Peng a dezvăluit că fiica ei a fost cerută în căsătorie de Luca Reghecampf şi a oferit mai multe declaraţii controversate. Chiar a făcut apel la familia antrenorului să strângă bani pentru nuntă.

Iubita fiului lui Laurenţiu Reghecampf a răbufnit. Asiana Peng şi-a făcut praf propria mamă

Făcând o glumă de pe TikTok, cu așa mama nici dușmani nu îți mai trebuie! Nu sunt răspunzătoare si nici nu rezonez cu declarațiile mamei. Nu-mi plac discuțiile fără sens si nici nu mă dau peste cap să apar prin presă.

Viața mea personală mă privește doar pe mine și nimeni n-are dreptul să își dea vreo părere, am depășit de mult perioada în care trebuia să fac cum mi se dicta. Mi-ar plăcea ca toată lumea să își vadă treaba ei

Mi-a dat Dumnezeu așa mamă! Nu mă caracterizează! Avem 20 de ani, nu este vorba despre nici un soi de nuntă! Eu nu vorbesc cu ea. Ea zice că nu a primit nici o invitație, nu știu despre ce invitație e vorba! Eu știu ce aluat este ea, e dusă în extrem. O zice că e o obligație. Ea este aspră, nu rezonăm, este total opusul nostru.

Reclamă

Tata, în schimb, este pâinea lui Dumnezeu. Mama are nebunii din astea. Nu cred că astea sunt lucruri făcute de un om normal la cap. Eu sunt un om cerebral, nu mă văd făcând așa ceva. Ei i se pare firesc, toți sunt strâmbi și ea e cea mai bună. Ea vrea musai să mă căsătoresc, suntem ca în poveștile din 1900! Ea pe Luca mereu l-a plăcut.

Eu, din iulie, nu am mai vorbit cu ea, ea cu Luca rezonează și cu mine sau fratele meu nu e ok, decât dacă are nevoie de noi. E circ mare cu ea. Îmi pare rău și mă doare că, involuntar, îi fac rău lui Luca și familiei lui. Înainte plângeam și mă învinovățeam pe mine. Nu am făcut nimic, m-am lăsat de gimnastică și mi-am văzut de școală. Am terminat școlile, acum vreau să-mi găsesc un rol în viață, nu să bâzâi. Din orice face scandal, e bipolară, acum râde, acum te ia la șuturi„, a declarat Asiana Peng pentru click.ro.

Asiana Peng, atac fără precedent: „Nu trebuie să mă mărit ca să se ducă ea liniștită la groapă”

Fosta gimnastă a dezvăluit că a recurs chiar şi la un gest extrem şi şi-a blocat mama de pe reţelele sociale. Mai mult, a dezvăluit că Silviana Peng a încercat de patru ori să divorţeze de tatăl ei.

Reclamă 4 / 0/3

Cu tata am o relație foarte normală. Eu nu stau cu ei în casă de un an și ceva. Până să mă mut cu Luca, am stat cu ai mei puțin. În loc să se bucure de fericirea noastră, nu am avut liniște. Știu toți apropiații că e pe arătură, m-am condamnat pe mine, nu mă duceam nici în cluburi, nu m-am drogat niciodată, am fost cuminte. Sunt plecată de acasă de la patru ani.

Săracul tata ce a trăit cu ea! Nu trebuie să mă mărit ca să se ducă ea liniștită la groapă. Cu tata a băgat patru divorțuri, tot ea se despărțea, tot ea se împăca. Din 2007, am blocat-o pe Facebook„, a mai spus iubita lui Luca Reghecampf.

Luca Reghecampf trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Asiana Peng. Cei doi se înţeleg de minune şi nu ezită să arate, pe reţelele de socializare, cât de mult se iubesc.

Cum a putut fi umilit Luca Reghecampf de mama iubitei sale: „Nu are cu ce!”

Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghecampf, a lansat un atac dur la adresa familiei viitorului său ginere. Silvana Peng a dezvăluit că Luca Reghecampf a cerut-o de soţie pe fiica sa, însă are o problemă. Tânărul nu ar avea bani de nuntă.

Mai mult, mama Asianei Peng a mai spus că nici până acum nu a fost invitată la nuntă şi, în acelaşi timp, a făcut apel la familia lui Luca să strângă bani pentru a face nunta.

Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D. A. L Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!”, a fost mesajul pe care Silvana Peng l-a transmis familiei Reghecampf.

Reclamă
Recomandări
  • Asiana Peng este într-o relaţie cu Luca Reghecampf
  • Fosta gimnastă a răbufnit la adresa mamei ei, Silviana Peng

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și