Închide meniul
Foto

Iubita lui Ciprian Marica, apariție amețitoare pe plajă! Cum poate să arate superba blondă în costum de baie. Imagini rare

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2022, 22:34

Ciprian Marica, alături de Ioana Marcu

Ciprian Marica și Ioana Marcu sunt împreună de șase ani

Ciprian Marica, alături de Ioana Marcu / impact.ro

  • Iubita lui Ciprian Marica, apariție amețitoare pe plajă
  • Cum poate să arate superba blondă în costum de baie

Iubita lui Ciprian Marica a avut o apariție amețitoare pe plajă. Ioana Marcu, superba blondă de 28 de ani, a purtat un costum de baie cu care a atras toate privirile, pe litoral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit ciao.ro, Ioana a plecat în vacanță la mare alături de cei doi băieți pe care îi are împreună cu Marica. Femeia de 28 de ani, care este de o frumusețe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a făcut furori pe plajă, într-un costum de baie întreg.

Iubita lui Ciprian Marica, apariție amețitoare pe plajă

Partenera lui Ciprian Marica ține foarte mult la corpul său, iar asta se poate observa și în imaginile de la malul mării.

Reclamă
Soția lui Ciprian Marica, apariție amețitoare pe plajă
Iubita lui Ciprian Marica, apariție amețitoare pe plajă / Sursa: ciao.ro

Ioana a trecut peste problemele din relația cu Ciprian. În urmă cu doi ani, fostul internațional român a fost prins cu altă femeie într-o cameră de hotel din Cluj. Iubita sa l-a iertat pentru episodul respectiv, iar cei doi își continuă acum povestea de dragoste.

În urmă cu ceva timp, Ciprian Marica dezvăluia ce îl atrage cel mai mult la iubita sa. Fostul atacant spune că aspectul fizic nu este primul lucru la care se uită la o femeie.

Reclamă

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze. O fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o femeie e să fie feminină. Este cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic. Dar apoi descoperi și alte lucruri”, spunea Ciprian Marica.

Pe lângă frumusețea ieșită din comun, mama copiilor lui Marica este și foarte inteligentă. Superba blondă a absolvit Facultatea de Medicină Dentară.

Chiar dacă se apropie de perfecțiune din punct de vedere fizic, Ioana încearcă să stea departe de aparițiile publice și camerele foto:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu își dorește să fie cunoscută, vrea să își trăiască viața departe de ochii curioșilor și a ziarelor pe cât posibil”, a mai spus Ciprian Marica, în urmă cu ceva timp, citat de viva.ro.

  • Ciprian Marica și Ioana Marcu sunt împreună de 6 ani.

Imaginile cu Ciprian Marica în prosop au devenit virale

În primăvara anului 2020, Ana Muntean și Ciprian Marica au ajuns virali în toată România. Soțul femeii a prins-o pe aceasta la un hotel din Cluj, cu Ciprian Marica în pat, și l-a filmat pe fostul fotbalist, acoperit doar de un prosop, cum încerca să iasă din situația jenantă. În videoclip, Ana a stat doar cu capul în pământ.

Site-ul ziardecluj.ro a făcut publică povestea, care s-a petrecut în august 2019. Ciprian Marica a fost surprins într-un hotel din Cluj-Napoca cu Ana Muntean, nora unui fost șef al firmei Transgaz.

Cei doi au fost fimați chiar de soțul acesteia. Fostul atacant apare în filmare acoperit doar de un prosop și încearcă să aplaneze conflictul. Din conversația avută, Marica pare să-l cunoască pe soțul femeii.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 27 mart., 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Ciprian Marica, înainte de Columbia - România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): "Va fi ca la EURO, vom suferi"
AntenaPLAY • 26 mart., 13:43
Ciprian Marica, înainte de Columbia – România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): „Va fi ca la EURO, vom suferi”
Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1
Liga 1 • 19 mart., 17:25
„E momentul să plece!” Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1: „Atitudinea lui e foarte bună!”