Închide meniul
Foto

Iubita lui Ciprian Marica, apariție incendiară la piscină. Cum a fost surprinsă femeia de o frumusețe rară

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2022, 16:53

Ciprian Marica, alături de Ioana Marcu

Ciprian Marica și Ioana Marcu sunt împreună de șase ani

Ciprian Marica, alături de Ioana Marcu / impact.ro

  • Iubita lui Ciprian Marica, apariție incendiară la piscină
  • Cum a fost surprinsă femeia de o frumusețe rară

Iubita lui Ciprian Marica, Ioana Marcu, a întors toate privirile la piscină. Femeia care l-a iertat pe celebrul fotbalist după ce a fost înșelată a fost surprinsă în ipostaze incendiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Marcu și Ciprian Marica sunt împreună de șase ani și au doi copii. În 2020, au trecut prin cel mai greu moment al relației, când fostul fotbalist a fost prins cu amanta la Cluj.

Iubita lui Ciprian Marica, apariție senzuală la piscină

Acum, Ioana Marcu se relaxează după ce s-a împăcat cu Ciprian Marica, scrie impact.ro. Blondina s-a afișat într-un costum de baie alb la o piscină dintr-un complex rezidențial. Paparazzi au surprins în ipostaze incredibile. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Reclamă

Partenera de viață a fostului fotbalist a purtat un costum de baie alb, format din două piese, care i-a pus în valoare silueta perfectă și pielea bronzată uniform. Nu a fost singură, ci însoțită de copii.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri”, a spus Ciprian Marica despre Ioana Marcu, în urmă cu mai multă vreme.

Reclamă

Imaginile cu Ciprian Marica în prosop au devenit virale

În primăvara anului 2020, Ana Muntean și Ciprian Marica au ajuns virali în toată România. Soțul femeii a prins-o pe aceasta la un hotel din Cluj, cu Ciprian Marica în pat, și l-a filmat pe fostul fotbalist, acoperit doar de un prosop, cum încerca să iasă din situația jenantă. În videoclip, Ana a stat doar cu capul în pământ.

Site-ul ziardecluj.ro a făcut publică povestea, care s-a petrecut în august 2019. Ciprian Marica a fost surprins într-un hotel din Cluj-Napoca cu Ana Muntean, nora unui fost șef al firmei Transgaz.

Cei doi au fost fimați chiar de soțul acesteia. Fostul atacant apare în filmare acoperit doar de un prosop și încearcă să aplaneze conflictul. Din conversația avută, Marica pare să-l cunoască pe soțul femeii.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Ana Muntean despre aventura cu Ciprian Marica

În ciuda scandalului care s-a ivit după escapada de la hotelul din Cluj, Ana Muntean a spus că nu regretă perioada în care se înâlnea cu Ciprian Marica.

”Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, spunea Ana Muntean, la un an după ce videoclipul cu ea și Ciprian Marica a ajuns public.

Ciprian Marica, scandal monstru şi cu Ilie Năstase

Scandalul dintre Ilie Năstase şi Ciprian Marica continuă. Fostul număr 1 ATP și-a ieșit din minți și anunță că este dispus să dărâme baza Voința, din cauza căreia a intrat în război cu fostul mare internațional.

Fostul mare jucător de tenis este într-un scandal de proporții cu nașul său după ce a fost exclus din fundația care îi poartă numele. Primul lider ATP din istorie acuză că i s-a falisificat de 22 de ori semnătura.

Am un contract cu el pe închirierea terenurilor la care nu a plătit niciun ban din 1 iulie 2021. De asemenea, pentru folosirea numelui alt contract. Fiecare dintre angajamnte creștea ca sună de la un an la altul.

A venit și a schimbat domeniul terenurilor. Era de tenis, el le-a făcut de fotbal. I-am zis … Ce faci Cipriane? A zis că să stau liniștit. Scopul lui era să pună mâna pe toată baza. Are plângere penală și acum o să mă duc în audiență la ministrul Justiției. Deja am vorbit. Nu las lucrurile așa. Nu pot să dorm noaptea. Soția mea e devastată, eu nu pot dormi noaptea.

Sunt două decizii acolo care se bat cap în cap, voi cere să se verifice cum s-au înregistrat niște acte false„, a declarat Ilie Năstase pentru prosport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 27 mart., 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Ciprian Marica, înainte de Columbia - România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): "Va fi ca la EURO, vom suferi"
AntenaPLAY • 26 mart., 13:43
Ciprian Marica, înainte de Columbia – România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): „Va fi ca la EURO, vom suferi”
Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1
Liga 1 • 19 mart., 17:25
„E momentul să plece!” Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1: „Atitudinea lui e foarte bună!”