Închide meniul
Foto

Iubita lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc, a întors toate privirile: „Asta da femeie frumoasă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2023, 19:02 / Actualizat: 17 iunie 2023, 21:50

Reclamă
Iubita lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc, a întors toate privirile: „Asta da femeie frumoasă!”

Iubita lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc, a întors toate privirile

Laurenţiu Reghecampf, imagine în care o sărută pe Corina Caciuc / Instagram

Iubita lui Laurenţiu Reghecampf a întors toate privirile. Corina Caciuc, femeia care i-a luat locul Anamariei Prodan în viaţa antrenorului lui Neftchi Baku, a avut o apariţie spectaculoasă. „Reghe” a fost felicitat pentru alegerea controversată pe care a făcut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf trăieşte de trei ani o poveste cu dragoste cu Corina Caciuc. A întâlnit-o pe tânăra originară din Deva încă din perioada în care era căsătorit cu Anamaria Prodan. A urmat un scandal uriaş. În cele din urmă, tehnicianul şi-a găsit liniştea în Azerbaidjan.

Iubita lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc, a întors toate privirile

Corina Caciuc este cu 17 ani mai tânără decât Laurenţiu Reghecampf şi este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). I-a dăruit un băieţel lui „Reghe”, pe micuţul Liam Reghecampf. Cu toţii au făcut o fotografie spectaculoasă, postată de fostul jucător şi antrenor al Stelei pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf a folosit mai multe emoji, care înfăţişează inimi, pentru a transmite cât de fericit este. Postarea a adunat peste 23.000 de aprecieri şi sute de comentarii.

Asta da femeie frumoasă!„, „Frumoși sunteți, toți, iar soția ta e o finețe!„, „Ce a făcut la viaţa ei nu știu, habar n-am, dar de frumoasă e frumoasă„, „Ce feminină ṣi frumoasă e Corina, o finețe de fată. Să fiți fericiți!„, „Bună alegere, Reghe„, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Reghecampf.

„Reghe” are trei băieți, fiecare cu câte o altă femeie. Luca Reghecampf este cel mai mare și este din căsnicia pe care a avut-o cu prima soție, Mariana Pfeiffer. Îl are și pe Bebeto (Laurențiu Reghecampf Jr), cu Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Reghecampf a povestit că a întâlnit-o prima dată pe Corina Caciuc la un eveniment. A fost dragoste la prima vedere. A încercat ulterior să ia legătura cu ea, iar de atunci totul e istorie.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, a spus Laurențiu Reghecampf, anul trecut, într-un podcast.

Ce se întâmplă când Anamaria Prodan se întâlnește cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a spus tot despre relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf, după divorț. Cei doi au scopul comun de a crește copilul Bebeto, iar pentru asta au îngropat securea războiului.

La mine nu mai este vorba de Laurenţiu Reghecampf soţul. Eu, ca agent, pot aduce oferte oricărui antrenor sau oricărui jucător. Subiectul cu Reghecampf vreau să-l las deoparte.

Eu sunt Anamaria Prodan, am făcut istorie în ţara asta, încât toate întrebările despre Reghecampf, pentru mine nu există. Eu am viaţa mea, el o are pe a lui.

Reclamă

Ne salutăm, ne creştem copilul frumos, şi atât. Provin dintr-o familie atât de mare încât nu am fost învăţată să citesc comentariile haterilor”, a spus Prodan.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă Vezi toate știrile
Citește și