Închide meniul
Foto

Andreea Bododel exultă după Farul – CFR Cluj 1-0. Mesajul pe care i l-a transmis lui Dan Petrescu!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2023, 10:44 / Actualizat: 23 aprilie 2023, 18:45

Reclamă
Andreea Bododel exultă după Farul – CFR Cluj 1-0. Mesajul pe care i l-a transmis lui Dan Petrescu!

Andreea Bododel exultă după Farul - CFR Cluj 1-0

Andreea Bododel / Instagram

Andreea Bododel, cea care supranumită şi „Ivana Knoll de România”, e extrem de fericită după Farul – CFR Cluj 1-0. Cea mai înfocată şi mai sexy fană a lui Farul Constanţa i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bododel nu a ratat ocazia de a fi în tribune şi la meciul cu CFR Cluj.

Andreea Bododel exultă după Farul – CFR Cluj 1-0

Și din nou vă zic… cine e pe primul loc… băieții mei… Mister Petrescu… tot respectul pt dumneavoastră, dar tre’ să pasați titlul anul ăsta, neapărat!”, a scris Andreea Bododel pe Instagram.

Andreea Bododel este recunoscută ca o mare fană a lui Farul Constanţa. Ea e mereu o prezenţă care atrage atenţia în tribunele echipei lui Gică Hagi.

Andreea Bododel a fost căsătorită cu Tibi Bălan, cu care are un băieţel. Cei doi au divorţat după doar un an de mariaj.

Reclamă

Ce a făcut Gică Hagi după ce Dan Petrescu a plecat fără să-l salute

Nu am vorbit cu Dan după meci. Am vrut să mă duc să-l salut, dar nu mai era. De asta am stat pe teren, am vrut să-l salut, cum fac cu toți antrenorii care vin aici, dar nu l-am văzut și atunci m-am dus la vestiare”, a declarat Gică Hagi după Farul Constanţa – CFR Cluj 1-0, potrivit digisport.ro.

Farul Constanţa a obţinut o victorie foarte importantă contra unei adversare în lupta pentru titlu.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Ionuţ Mazilu în minutul 53. În minutul 89 Sebastian Colţescu a dictat penalty pentru CFR, dar s-a răzgândit după ce a văzut faza la VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Farul Constanţa şi-a consolidat fotoliul de lider în Liga 1. Echipa lui Gică Hagi are acum 42 de puncte, cu 4 mai multe decât CFR Cluj.

Dan Petrescu a explicat de ce a plecat fără să îl salute pe Gică Hagi

Cu Gică sunt prieten, l-am lăsat să se bucure. Eu am fost foarte supărat, ei se bucurau. Singurul reproș (n.r.: pentru arbitru), s-au dat 5 minute de prelungire și s-au jucat 30 de secunde. Nu s-a jucat fotbal deloc. Și eu am bătut 3-0 aici și nu a venit să mă salute, Gică era supărat, dar m-a sunat a doua zi. E prietenul meu pe viață, mâine îl sun și-l felicit”, a declarat Dan Petrescu după partidă.

Patronul lui CFR Cluj, Neluţu Varga, a avut cea mai dură reacţie la adresa arbitrajului după meciul pierdut de ardeleni.

Sunt terminat. Mă doare capul, mă doare inima. Nu se poate așa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine sa plâng de nervi. Ofsaid clar la gol. Du-te, bă, frate, și uita-te tu la VAR. Apoi am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu și îl pune jos. Colțescu dă 11 metri corect, iar apoi ce face?

Își bate joc de noi și ne anulează lovitura de la 11 metri! Dați titlul cui vreți, că îmi e clar că nu se mai dorește ca CFR să fie campioană! Nu mai pot. Am ajuns bătaia lor de joc. Ăștia mă omoară cu zile. Bag bani în fotbal și am ajuns o bătaie de joc.

Cu ce am greșit noi? Nu cerem pomană, dar arbitrați, fraților, corect. Dacă nici cu VAR-ul nu sunteți în stare, atunci ce vreți să mai fac? Nu pot să mai tac. Am tot fost tocați în acest campionat. Sunt terminat de supărare. Ăsta a fost jaful jafurilor”, a declarat Neluțu Varga, pentru prosport.ro.

Etapa următoare Farul va merge la Sfântu Gheorghe pentru un meci cu Sepsi. CFR Cluj se va deplasa în Giuleşti pentru un meci cu Rapidul lui Adi Mutu.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și