Închide meniul

Iyanna Mayweather a recunoscut că a înjunghiat-o de două ori pe Lapattra Jacobs! Ce pedeapsă riscă fiica legendarului Floyd Mayweather

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2022, 19:59

Iyanna Mayweather a recunoscut că a înjunghiat-o de două ori pe Lapattra Jacobs! Ce pedeapsă riscă fiica legendarului Floyd Mayweather

Iyanna Mayweather a recunoscut că a înjunghiat-o de două ori pe Lapattra Jacobs

Colaj Profimedia

  • Iyanna Mayweather a recunoscut că a înjunghiat-o pe Lapattra Jacobs
  • Fiica lui Floyd Mayweather riscă 6 ani de închisoare cu suspendare

Iyanna Mayweather (21 de ani), fiica celebrului Floyd Mayweather, își va afla în curând pedeapsa finală, după ce a înjunghiat o femeie în 2020. Inițial, „Yaya” primise o pedeapsă maximă de 20 de ani de închisoare. Fiica legendarului pugilist și-a recunoscut fapta și, potrivit avocatului său, va primi o pedeapsă mult mai ușoară, de 6 ani cu suspendare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iyanna Mayweather a fost implicată într-un incident șocant în 2020. Fiica lui Floyd Mayweather a înjunghiat-o în două rânduri pe Lapattra Jacobs, fosta parteneră a actualului său iubit, rapperul NBA YoungBoy. Altercația a avut loc la casa cântărețului american, care are un copil cu Jacobs.

Iyanna Mayweather, fiica lui Floyd Mayweather, a recunoscut că a înjunghiat-o pe Lapattra Jacobs

Inițial, fiica lui Mayweather risca o pedeapsă maximă de 20 de ani în spatele gratiilor, pentru vătămări corporale. Potrivit Mirror, Iyanna a pledat vinovată pentru incidentul din urmă cu doi ani și, prin urmare, va primi o pedeapsă mult mai ușoară.

Reclamă

Avocatul americancei a dezvăluit că „Yaya” va primi 6 ani de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității. Tânăra de 21 de ani ar putea să primească numai doi ani, pentru bună purtare.

În plus, Iyanna Mayweather va trebui să îi plătească daune morale victimei. Tribunalul va anunța decizia finală pe data de 16 iunie.

Reclamă

„Yaya” riscă 6 ani de închisoare cu suspendare

Kent Schaffer, avocatul ei, a explicat cum au decurs lucrurile:

„Am rezolvat cazul între Iyanna și Stat. Înțelegerea este reprezentată de 6 ani de închisoare cu suspendare, în urma căreia nu va mai primi altă condamnare, iar cazul va fi închis.”, a spus Kent Schaffer, pentru publicația XXL.

Și Iyanna Mayweather are un copil împreună cu NBA YoungBoy.

Reclamă 4 / 0/3

Floyd Mayweather a adunat o avere uriașă în timpul carierei sale de boxer, dar și după ce a agățat mănușile în cui. Fostul campion mondial are o avere estimată la 450 de milioane de euro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mustaţă şi "Bocciu", front comun pentru Dănuţ Lupu în închisoare
Extra • 9 apr., 11:38
Mustaţă şi „Bocciu”, front comun pentru Dănuţ Lupu în închisoare. Gestul uriaş pe care niciun ultras dinamovist nu l-a făcut
Dănuţ Luţu a izbucnit în plâns când a vorbit despre cele 175 de zile în închisoare!
Extra • 9 apr., 10:56
Dănuţ Lupu a izbucnit în plâns când a dezvăluit prin ce a trecut în cele 175 de zile din închisoare: „Unde e clemenţa?”
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!
Fotbal extern • 25 mart., 17:36
FOTO
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!
Robinho a fost arestat
Extra • 22 mart., 9:07
Robinho a fost arestat! Fostul star al naţionalei Braziliei va sta nouă ani în închisoare pentru viol
Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal
Extra • 8 mart., 17:55
Dănuț Lupu, inculpat într-un alt dosar penal! Lovitură imensă pentru fostul internațional, care a primit aviz pentru eliberare