Închide meniul

Jozy Altidore: ”Zboară OZN-uri, iar din cauza coronavirusului nimeni nu este interesat! E o nebunie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 8:34

Jozy Altidore: ”Zboară OZN-uri, iar din cauza coronavirusului nimeni nu este interesat! E o nebunie”

Profimediaimages

Jozy Altidore, speriat de postările NASA

Logodnicul jucătoarei de tenis Sloane Stephens este îngrijorat de ultimele filmări făcute publice de Pentagon. Fotbalistul de la Toronto FC nu înțelege de ce se vorbește de coronavirus mai mult decât de OZN-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jozy Altidore se teme de extratereștri

Altidore a distribuit, pe rețelele sociale, o serie de filmări făcute de avioanele militare americane. Jucătorul de 30 de ani este convins că oamenii ar trebui să-și pună mari semne de întrebare și să nu mai discute atât de pandemia de Covid-19.

"Este o nebunie. Nu înțeleg de ce oamenii nu își îndreaptă acum atenția spre așa ceva. Guvernul Statelor Unite tocmai a oferit astfel de știri și nimeni nu a băgat de seamă. Asta demonstrează ce vremuri nebune trăim. Tocmai s-a anunțat că OZN-uri zboară pe cer, iar toată lumea este interesată de coronavirus. Trebuia să distribui filmulețele, pe twitter, astfel încât oamenii să le poată vedea!", a reacționat Jozy Altidore pentru Vice.

Fotbalistul care a mai evoluat pentru Villarreal, AZ Alkmaar și Sunderland a fost întrebat și dacă este convins că există viață extraterestră.

Reclamă

"Nu știu ce să cred. Totuși, acele filmări îmi confirmă că există ceva. Altfel, piloții nu ar fi înregistrat acele clipuri. Sunt adevărate și este foarte clar acum", a mai declarat Altidore.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și