Închide meniul
Foto

”Karma funcționează!” Răspunsul Anamariei Prodan după ce fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf s-a amuzat pe seama situației în care a ajuns vedeta

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2022, 9:49

Răspunsul Anamariei Prodan

Răspunsul Anamariei Prodan

Colaj Instagram

  • Anamaria Prodan a fost în locul Corinei Caciuc
  • Detalii oferite de Anamaria Prodan

”Eu l-am crezut cum probabil că Caciuc îl crede pe Reghecampf. Dacă eu l-am crezut că nu mai doarme cu nevasta. El îi spunea că divorțează de mine, că nu ne înțelegem, că ne-am dus în America să divorțăm și în același timp îi scria că nu se divorțează în America, că e pandemie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am fost păcălită, logic. Concret, nu mai era. Am avut talentele mele, Mariana o fi avut talentele mele. Eu l-am crezut pe bărbati-miu până la nunta noastră din iunie”, a spus Anamaria Prodan, la podcastul lui Codin Maticiuc.

Mariana Pfeiffer, declarații despre Anamaria Prodan

Fosta nevastă a antrenorului era părăsită în 2008 de Reghe chiar pentru Anamaria Prodan. Se întâmpla după 13 ani de căsnicie. Mariana nu-l judecă pe Reghe, îl înțelege, dar spune că totul este tras la indigo, referire la ceea ce s-a întâmplat, în urmă cu mulți ani, în mariajul ei.

Reclamă

”Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15, așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede, întrucât cealaltă este gravidă.

Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni. L-am înțeles și l-am ajutat, pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ceea ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, spunea Mariana Pfeiffer, anul trecut.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf
Diverse • 16 mart., 17:57
FOTO
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Cât de frumoasă este Mariana, la 56 de ani