Închide meniul
Foto

Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea, după ce a aflat de divorțul fostului său soț. Mesajul incredibil pe care i l-a transmis Anamariei Prodan

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 10:05

Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea, după ce a aflat de divorțul fostului său soț. Mesajul incredibil pe care i l-a transmis Anamariei Prodan

Anamaria Prodan primeşte lovitura decisivă

Instagram Anamaria Prodan / Cancan

Anamaria Prodan este atacată dur de către prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, cea care a fost părăsită de antrenor chiar pentru impresară. Maria Pfeiffer s-a decis să rupă tăcerea şi să vorbească despre relaţia pe care a avut-o cu Reghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea

Laurențiu Reghecampf a înaintat deja actele de divorț, iar Anamaria Prodan este, deja, istorie pentru antrenorul care trăiește o poveste de dragoste alături de frumoasa Corina, cea care urmează să-i dăruiască o fetiţă acestuia. Soția tehnicianului a dus o luptă titanică pentru a-l păstra pe Laurențiu. Dar fără folos.

Acum, prima soţie a lui Reghe, Mariana, s-a decis să rupă tăcerea. Fosta nevastă a antrenorului era părăsită în 2008 de Reghe chiar pentru Anamaria Prodan. Se întâmpla după 13 ani de căsnicie. Mariana nu-l judecă pe Reghe, îl înțelege, dar spune că totul este tras la indigo, referire la ceea ce s-a întâmplat, în urmă cu mulți ani, în mariajul ei.

”Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu, nimănui. Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe.

Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care Laurențiu este fericit”, spne Mariana, conform cancan.ro.

Reclamă

Mariana Pfeiffer, mesaj pentru Anamaria Prodan

Totuşi, Mariana Pfeiffer are un mesaj clar pentru Anamaria Prodan. O atacă pe aceasta voalat. ”Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și