Închide meniul

Kira Hagi, în fața celui mai important moment din viața ei: „Abia aștept!”. Fiica lui Gică Hagi a făcut marele anunț

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2022, 18:38

Kira Hagi, în fața celui mai important moment din viața ei: „Abia aștept!. Fiica lui Gică Hagi a făcut marele anunț

Kira Hagi, în fața celui mai important moment din cariera sa de actriță

Kira Hagi, în timpul unei ședințe foto / Instagram Kira Hagi

Kira Hagi se află în fața celui mai important moment din viața ei. Fiica de 26 de ani a lui Gică Hagi a făcut un pas uriaș în cariera de actriță. Sora lui Ianis Hagi a anunțat că va juca în filmul despre viața lui George Enescu, urmând să interpreteze rolul prințesei Alice Cantacuzino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kira a debutat pe marile ecrane din cinematografia românească în 2019, iar de atunci se află într-un ascensiune continuă.

Kira Hagi, în fața celui mai important moment din viața ei: „Abia aștept!”

Fiica lui Gică Hagi va juca un rol important în filmul «Enescu – Geniul şi Prinţesa». Actrița de 26 de ani spune că se simte onorată pentru că a primit șansa să o interpreteze pe prințesa Alice Cantacuzino și abia așteaptă lansarea premierei.

„Tocmai s-au încheiat filmările pentru filmul «Enescu – Geniul şi Prinţesa», este un film despre viaţa şi iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit şi investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice.

Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial. Urmăriți pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aștept premiera!”, a scris Kira Hagi, pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Kira Hagi (@kirahagi)

Gică Hagi, un tată fericit: „E bine că le place ceea ce fac!”

Kira a explicat că este singurul său proiect pe care a hotărât să-l promoveze:

Reclamă 4 / 0/3

„Momentan nu vorbesc despre film, a fost doar un teaser, e singurul meu proiect pe care îl promovez. La anul, la premieră voi spune mai multe. Din păcate nu pot spune mai multe, pentru că personajul meu dă destul de multe informaţii despre poveste”, a mai declarat Kira Hagi, pentru click.ro.

Gică Hagi are toate motivele să se considere un tată fericit. Fiica sa, Kira, începe să exceleze în actorie, în timp ce fiul său, Ianis, joacă la Rangers, în Scoția.

Recent, „Regele” a vorbit despre copiii săi și profesiile pe care și le-au ales:

„Kira este la început și sper să ajungă departe. Mă bucur pentru drumul pe care și l-a ales și o susțin. La Kira e mai simplu, la Ianis e mai greu, dar e bine că le place ceea ce fac. Au profesia lor, trebuie să muncească, să se dedice şi, bineînţeles, vor ajunge departe”, spunea Gică Hagi, în urmă cu ceva timp.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și