Închide meniul
Foto

Ce a aflat Anamaria Prodan despre o tânără superbă, cu care Laurențiu Reghecampf ar fi fost într-o relație. „Acolo o cantonase. Am înțeles că ei îi era frică de mine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 17:44

Ce a aflat Anamaria Prodan despre o tânără superbă, cu care Laurențiu Reghecampf ar fi fost într-o relație. „Acolo o cantonase. Am înțeles că ei îi era frică de mine!”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Florentina Raiciu

Colaj Instagram

Agentul de jucători asigură sunt cel puțin opt ani de când Reghecampf are amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: „Nu m-aș fi dus să îi bat amantele lui Laurențiu Reghecampf”

Gigi Becali este cel care a avertizat-o pe Anamaria Prodan, dar soția lui Laurențiu Reghecampf nu a vrut să-l creadă pe patronul lui FCSB. Tehnicianul i-ar fi oferit bani chiar fostei asistente TV și pentru a-și deschide un salon de înfrumusețare în București. Raiciu s-ar fi temut de furia Anamariei.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare„, a spus Anamaria Prodan în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Impresarul a vorbit și în urmă cu câteva zile despre cea care a pozat și într-o revistă pentru adulți. Florentina i-ar fi dat bătăi de cap lui Reghecampf.

Reclamă

Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, spunea atunci Anamaria Prodan.

De altfel, la începutul acestui an Florentina Raiciu și-a făcut apariția la Dubai, acolo unde și soția lui Laurențiu Reghecampf se afișează foarte des. Tânăra a pozat provocator, într-o rochie scurtă și sclipitoare, într-un bolid de lux. A postat mai multe imagini spectaculoase pe rețelele sociale, acolo unde are peste 85.000 de urmăritori.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și