Închide meniul
Foto

„L-a prins cu amantele”. Anamaria Prodan, noi detalii despre cum o înşela Laurenţiu Reghecampf. Fiul cel mic l-a urmărit şi a descoperit totul. „Mama, iar a luat-o razna!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2022, 9:51

„L-a prins cu amantele”. Anamaria Prodan, noi detalii despre cum o înşela Laurenţiu Reghecampf. Fiul cel mic l-a urmărit şi a descoperit totul. „Mama, iar a luat-o razna!”

Laurenţiu Reghecampf, prins cu amantele chiar de Bebeto

Colaj Instagram

Cel mai afectat pare a fi fiul cel mic al lui Reghecampf. Bebeto a aflat, într-un mod uluitor, că tatăl său o înşeală pe Anamaria. Acesta l-ar fi urmărit pe străzi şi şi-a făcut apariţia la uşa amantei. L-a confruntat atunci pe tatăl său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a explicat prin ce a trecut Bebeto: „L-a prins pe Laurenţiu Reghecampf cu amantele”

Agentul de jucători a primit un telefon în Dubai şi a aflat de la Reghecampf Jr. ce s-a întâmplat. A recunoscut că nu a fost luată prin surprindere de ceea ce a făcut soţul ei.

Eu n-am verificat niciodată telefonul soțului meu, decât în momentele în care știam deja că are aceste apucături. Îmi spuneau toți oamenii din fotbal și îi spuneam: ‘Pune mâna și șterge tu, ca să nu intru eu’. Simplu!

Copiii au stat lipiți. Copiii mei au știut secundă de secundă ce se întâmplă pentru că așa am crescut eu în familia mea. L-a prins cel mic cu amantele. La ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis „share location” pe telefon și l-a luat direct. Eu nici nu mă pricep. I-a luat telefonul și m-a sunat, când eu eram în Dubai: ‘Mama, vezi că ăsta are o amantă sau ceva, că iar a luat-o razna’„, a dezvăluit Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Puştiul Anamariei Prodan a suferit şi o altă deziluzie. Totul după ce nu a fost primit în vizită de tatăl său. Antrenorul s-ar teme de posibilitatea ca amanta Corina Caciuc, care este însărcinată, să ia Covid-19 de la copil.

Reclamă
Citește și:

Îți trimit la Craiova, cu șoferul, copilul. E copilul tău, nu te-ai despărțit de el 12 ani. O trimiți pe doamna de la Camdridge acasă, vine copilul, îl duci și tu la un meci de-al tău. Nu poate, că iubita e însărcinată și Bebeto aduce Covid-19. Tocmai el îi aducea Covid-19…”, a spus Prodan.

Laurenţiu Reghecampf, promisiune solemnă pentru amanta Corina Caciuc

Reghecampf şi Caciuc au acceptat chiar să facă un pictorial împreună şi au oferit declaraţii total surprinzătoare. Antrenorul nu s-a ferit să transmită un mesaj cu trimitere directă către Anamaria Prodan, cea cu care este căsătorit de 13 ani.

Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți. Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!

Reclamă 4 / 0/3

Amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru„, a precizat Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Tehnicianul de 46 de ani încearcă să divorţeze pentru a doua oară. A mai fost căsătorit şi cu Mariana Pfeiffer, cu care are un copil.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și