Închide meniul

L-au suspendat 15 ani după ce a aruncat cu o bucată de… kart într-un adversar! Apoi a urmat o bătaie generală!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2021, 9:32

L-au suspendat 15 ani după ce a aruncat cu o bucată de… kart într-un adversar! Apoi a urmat o bătaie generală!

Momentul șocant în care Corberi aruncă spre... dușmanul său cu o bucată de kart!

În primele zile ale lui octombrie 2020, circuitul italian de la Lonato a găzduit întreceri pentru ”Mondialul” de karting. La una dintre clase, KZ, a participat și pilotul Luca Corberi, care a ținut să se remarce în fața propriilor suporteri, chiar dacă nu într-o manieră sportivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile de atunci au fost greu de digerat. Supărat că a ieșit în decor, Luca a suit kartul său pe o baliză protectoare, i-a smuls efectiv partea din față și s-a apropiat de cursă. Apoi, cu piesa desprinsă din angrenaj, a încercat să-l nimerească pe Paolo Ippolito, aflat la volanul dispozitivului său, în plină cursă, pe care Corberi îl considera vinovat. Luca a fost obligat să părăsească circuitul, dar a refuzat. Apoi, atât el, cât și tatăl săi, au mers la boxe, unde au provocat un scandal imens, ”închis” cu o bătaie generală.

Ambii Corberi – junior și senior – s-au ales cu licența suspendată, ca și circuitul de la Lonato. Luca a anunțat că se retrage, imediat după evenimente, dar FIA a rămas să judece cazul.

Finalmente, pilotul Luca Corberi a fost suspendat… 15 ani de către FIA. ”Tribunalul a considerat că această perioadă este una adecvată și proporțională cu faptele comise și că suspendarea reflectă cu claritate gravitatea faptelor, precum și actele de violență”, s-a arătat în comunicat. ”Este interzis să se mai prezinte la orice eveniment organizat, direct sau indirect, de FIA sau ANS, acestă sancțiune fiind una dintre cele mai dure din istoria acestui sport”. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și