Închide meniul

L-au trimis acasă după ce a fost prins într-un parc închis. Când a aflat cine e, primarul i-a cerut scuze

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 14:50

L-au trimis acasă după ce a fost prins într-un parc închis. Când a aflat cine e, primarul i-a cerut scuze

Bestimage / Claudia Albuquerque / Bestimage via Hepta

Tom Brady, mici probleme cu autoritățile

  • Tom Brady este un celebru jucător de fotbal american
  • El a evoluat 20 de ani pentru New England Patriots
  • În 2020, a semnat un contract pe doi ani cu Tampa Bay Buccaneers

Inițial, autoritățile nu au ținut cont de numele uriaș al lui Brady, dar asta nu a durat mult. Primarul orașului Tampa, Jane Castor, a avut o reacție diferită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"O agentă responsabilă cu supravegherea parcurilor a văzut un bărbat care făcea sport într-unul din parcurile noastre publice şi a mers să vadă, constatând că este Tom Brady.

Scuzele mele, Tom Brady! Echipa noastră de parcuri municipale este încântată să te primească, la fel ca şi oraşul nostru, dar atunci când va fi posibil. Iar până atunci, rămâi acasă pe cât posibil pentru a ajuta la scăderea curbelor de contaminare!", a fost mesajul edilului, pe Twitter.

Reclamă

Cunoscutul quarterback a semnat luna trecută un contract pe doi ani, în valoare de 50 de milioane de dolari, cu Tampa Bay Buccaneers, părăsind clubul New England Patriots după 20 de ani. 

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi s-au înţeles verbal pentru mutarea verii 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tenis • 6 mart., 8:53
Novak Djokovic, forțat să se retragă de la Indian Wells! Nole, fără permisiune de a intra în SUA
Tom Brady și Ilie Dumitrescu
Alte sporturi • 2 feb., 19:32
Tom Brady, salariu de nabab ca analist TV! Va câștiga de 800 de ori mai mult decât Ilie Dumitrescu
Tom Brady, în timpul unui meci de NFL
Alte sporturi • 1 feb., 20:15
Tom Brady și-a anunțat retragerea definitivă din NFL: „Când m-am trezit, m-am gândit la asta”
Tom Brady şi Gisele Bundchen
Extra • 28 oct., 22:51
FOTO
Tom Brady şi Gisele Bundchen, divorţul anului. Cei doi trebuie să-şi împartă averea de 650 de milioane de euro
Sorana Cîrstea, în timpul unui meci
WTA • 10 aug., 11:28
Sorana Cîrstea are Covid-19! Mesajul transmis de româncă, după ce a fost depistată pozitiv: „Sunt lucruri pe care nu le poţi controla”