Închide meniul

La 22 de ani, suferă de boala secolului 21, a provocat un scandal uriaş şi l-a făcut de râs pe tatăl ei, care este o celebritate. "Am eșuat ca tată"

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2021, 5:51

La 22 de ani, suferă de boala secolului 21, a provocat un scandal uriaş şi l-a făcut de râs pe tatăl ei, care este o celebritate. "Am eșuat ca tată"

ProfimediaImages

Alesya Kafelnikova este model

  • Alesya Kafelnikova are 22 de ani
  • Fiica lui Yevgeny Kafelnikov este model

Fata de 22 de ani continuă să îi încânte pe fani cu ipostaze în care îşi lasă la vedere formele, iar răspunsurile acestora sunt pe măsură. "Regina mea e superbă", "eşti ca un vis" sau "frumuseţe ireală" au fost doar câteva comentarii apărute la postările de pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alesya Kaf (@kafelnikova_a)

Alesya Kafelnikova a suferit de boala secolului 21

În urmă cu câţiva ani, Alesya dezvăluia că suferă de boala secolului 21, aşa cum medicii au denumit depresia. Divorţul părinţilor, când ea avea doar un an, a afectat-o ulterior, ea recunoscând că nu a avut parte de un comportament exemplar din partea dublului câştigător de Grand Slam. 

Reclamă

"Comunicarea noastră s-a redus la cearta pe care o încasam. `de ce nu eşti normală?`, `de ce nu îţi aranjezi părul ca Anya?`, sau `de ce nu înveţi de 10 ca Masha?`" erau lucrurile pe care eu le auzeam de la tatăl meu", a recunoscut, în trecut, Alesya. 

Reclamă

Alesya Kafelnikova a provocat un scandal uriaş

Alesya Kafelnikova a pozat nud pe un elefant dintr-o specie pe cale de dispariție. Alesya Kafelnikova trăiește în Bali, locul unde a avut loc ședința foto care a ajuns motiv de scandal. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a pozat nud pe un elefant de Sumatra.

Specia este pe cale de dispariție. În prezent, mai există mai puțin de 1.000 de elefanți de Sumatra, scrie Daily Mail. Alesya a postat un clip video de la ședința foto pe contul ei de Instagram, unde are peste 500.000 de urmăritori. ”Vibe-uri naturale”, a fost mesajul tineret.

”Nu ți-e rușine?! Banii au acaparat totul”, a fost unul dintre mesaje. Și asociațiile pentru protecția animalelor au reacționat. ”Este o trivializare tragică a maiestuosului elefant. Specia sa luptă pentru existență", a transmis ”Salvați Elefanții Asiatici” pentru The Sun.

Reclamă 4 / 0/3

Tânăra nu se află în cele mai bune relaţii nici cu tatăl său, lucru recunoscut chiar de Yevgeny Kafelnikov. ”Am eșuat ca tată. Nu mai pot ține asta în mine, sunt exact așa cum nu trebuia să fie un părinte. Am nevoie de ajutor”, scria fostul tenismen, pe Twitter, cu un an în urmă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Alesya Kafelnikova
Diverse • 19 feb., 8:35
O tânără de 22 de ani a renunțat la haine și a pozat pe un elefant. Nu și-a imaginat scandalul pe care îl va crea. "Nu ţi-e ruşine?!" Tatăl ei e o celebritate