Închide meniul
Foto

La 42 de ani, o fostă iubită celebră a lui Adrian Mutu arată răvăşitor. Imagini uimitoare cu femeia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2023, 18:19

Reclamă
La 42 de ani, o fostă iubită celebră a lui Adrian Mutu arată răvăşitor. Imagini uimitoare cu femeia

Moran Atias arată răvăşitor la 42 de ani

Colaj Profimedia - Instagram

La 42 de ani, o fostă iubită celebră a lui Adrian Mutu arată răvăşitor. Este vorba de Moran Atias, cea care a avut în tinereţe o relaţie cu Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajunsă la 42 de ani, Moran Atias arată răvăşitor. Iar imaginile postate pe reţelele de socializare fac deliciul fanilor. Moran Atias este o actriţă şi fotmodel de origine israeliană.

La 42 de ani, o fostă iubită celebră a lui Adrian Mutu arată răvăşitor

În 2005, imediat după divorţul de Alexandra Dinu, Adrian Mutu a avut o relaţie cu Moran Atias de câteva luni. Relaţia celor 2 a fost extrem de mediatizată, având în vedere că şi femeia era o celebritate. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU MORAN ATIAS)

De-a lungul timpului, Adrian Mutu a mai avut relaţii şi cu alte femei celebre, ca Aida Yespica, Blu Cantrell, Moran Atias și Martina Stella. Prima soţie a lui Adrian Mutu e acum actriţă şi pozează ca model pentru diverse reviste.

Adrian Mutu a dezvăluit de ce nu a mers mariajul cu Alexandra Dinu

Adrian Mutu a dezvăluit în cartea lui de ce nu a mers mariajul cu Alexandra Dinu.

Reclamă

Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a scris Adrian Mutu în cartea lui, „Revenirea din Infern”.

Alexandra Dinu şi Adrian Mutu au acum o relaţie civilizată. Mario Mutu, care s-a născut în septembrie 2002, a locuit după divorţ cu mama lui, Alexandra.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Darius Olaru a ratat un penalty 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și