Închide meniul
Foto

La 53 de ani, Florin Răducioiu este în culmea fericirii. Şi iubita sa superbă radiază de fericire

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iulie 2023, 13:25

Reclamă

La 53 de ani, Florin Răducioiu este în culmea fericirii. Fostul mare internaţional român trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Albăstroiu. Cei doi sunt într-o vacanţă de lux, iar Răducioiu a postat imaginile pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu trăieşte o a doua tinereţe alături de Andreea Albăstroiu. Fostul internaţional şi Andreea se iubesc enorm, iar imaginile postate demonstrează acest lucru. Florin Răducioiu este numai zâmbet alături de superba sa iubită. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

La 53 de ani, Florin Răducioiu este în culmea fericirii

Răducioiu a cunoscut-o pe Andreea Albăstroiu în Italia, în urmă cu 4 ani. De atunci sunt de nedespărţit. Cei doi îndrăgostiţi au postat o nouă imagine în care sunt îmbrăţişaţi. Fostul dinamovist i-a declarat dragostea în italiană, la fel cum a făcut-o şi în trecut.

Nu ştiu unde duce drumul meu, dar merg mult mai bine atunci când mâna mea o ţine pe a ta. Te iubesc„, a scris, acum câteva săptămâni, Florin Răducioiu pe contul său oficial de Instagram.

Florin Răducioiu a divorţat în 2018 de Astrid, femeia alături de care a avut o căsnicie de 23 de ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Andrea şi Alessandro.

Reclamă

După 23 de ani, am hotărât în mod civilizat, de comun acord să ne separăm. Probabil s-a terminat dragostea între mine și soția mea. E o chestie delicată. Cred că amândoi am greșit. Și cred că n-am încercat mai mult să salvăm mariajul nostru, căsătoria. Din motive de muncă lucrurile s-au complicat foarte mult și n-am mai putut controla situația.

Am încercat să redresăm totul, dar… Reproșuri sunt, e clar că și eu am reproșuri față de ea. Probabil că și faptul că ne-am îndepărtat a fost un motiv în plus”, a spus Florin Răducioiu, în trecut, la Antena 1.

Ulterior, Răducioiu a cunoscut-o la Milano pe Andreea Albăstroiu, care care lucra atunci ca secretar economic. Era detașată la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE).

Reclamă 4 / 0/3

Fostul atacant îi face Andreei declaraţii de dragoste în limba italiană. Este cunoscut faptul că Florin Răducioiu a devenit ţinta ironiilor după transferul săi de la Dinamo la Bari, în 1990. La prima revenire în ţară, Răducioiu vorbea destul de greu limba română.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și