Închide meniul
Foto

Cine este şi cât de frumoasă este iubita lui Florin Răducioiu. Declaraţie de dragoste în limba italiană :)

Publicat: 9 august 2022, 18:13 / Actualizat: 9 ianuarie 2024, 19:25

Cine este şi cât de frumoasă este iubita lui Florin Răducioiu

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unui interviu / as.ro

  • Cine este şi cât de frumoasă este iubita lui Florin Răducioiu
  • Declaraţiile de dragoste ale fostului internaţional român

Cine este şi cât de frumoasă este iubita lui Florin Răducioiu. Florin Răducioiu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie pe care a cunoscut-o la Milano, acolo unde lucra ca secretar economic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu a divorţat în 2018 de Astrid, alături de care a avut o căsnicie de 23 de ani. Ulterior, Răducioiu a cunoscut-o pe Andreea Albăstroiu şi formează un cuplu perfect.

Florin Răducioiu şi Andreea Albăstroiu se află în vacanţă, iar fostul internaţional român nu ezită să îi facă pe reţelele de socializare declaraţii de iubire.

Reclamă

Una dintre declaraţii a fost scrisă în limba italiană. Este cunoscut faptul că Florin Răducioiu a devenit ţinta ironiilor după transferul săi de la Dinamo la Bari, în 1990. La prima revenire în ţară, Răducioiu vorbea destul de greu limba română.

Cine este şi cât de frumoasă este iubita lui Florin Răducioiu

„Seni Seviyorum (n.r. «Te iubesc», în turcă)”, „Vacanță, iubire, soare”, „Amore, Dolcezza, Bellezza (n.r. iubire, blândețe, frumusețe, în italiană)”, au fost declaraţiile de dragoste postate de Răducioiu pe reţelele de socializare.

Reclamă

Florin Răducioiu are 2 copii din căsătoria cu Astrid: Andrea și Alessandro. Şi actuala iubită a lui Răducioiu are un copil dintr-o căsătorie anterioară.

Florin Răducioiu, atac total la Dinamo! Dă în judecată clubul: „Am vorbit cu avocatul! Nu văd de ce aş renunţa!”

Florin Răducioiu, atac total la Dinamo. Fostul mare internaţional român mai are de primit bani de la Dinamo şi nu e dispus să renunţe la ei.

Florin Răducioiu a anunţat că dă în judecaqtă clubul pentru a-şi recupera banii. Conform gsp.ro, Florin Răducioiu are de recuperat aproximativ 4.500 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am plecat cu salariul la zi, am vorbit cu avocatul meu și vom vedea ce vom face în ceea ce privește restanțele salariale. E vorba de două luni și jumătate. O sumă aparent mică, știți foarte bine că am venit aproape pe nimic la Dinamo. 

Nu mai contează acum. Sunt dispus să îmi recuperez banii, mi se pare normal. Am lucrat pentru banii ăștia și nu văd de ce aș renunța la ei”, a declarat Răducioiu la orangesport.ro.

Florin Răducioiu a plecat înainte ca Vald Iacob să fie numit administrat special al clubului. Vlad Iacob regretă faptul că nu a avut ocazia să lucreze alături de fostul atacant dinamovist, care a demisionat cu puţin înainte de numirea sa în conducere.

„Din păcate, domnul Răducioiu a plecat cu o zi sau două înainte să preiau eu conducerea. Nu am discutat cu el, dar voi încerca”, a mai spus Vlad Iacob.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Florin Răducioiu, nemulţumit de "tricolori" după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:32
Florin Răducioiu, nemulţumit de „tricolori” după România – Irlanda de Nord 1-1: „Un meci dezamăgitor”! Pe cine a remarcat
Florin Răducioiu, surprins după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliţişti: "E mai vulcanic"
Extra • 22 mart., 22:21
„Am trecut şi eu prin aceste filtre” Florin Răducioiu, surprins după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliţişti: „E mai vulcanic”
Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut
Fotbal extern • 20 mart., 19:56
„Nimeni nu trebuia să îl premieze!” Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut
Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu, atacuri nemiloase după FCSB - Petrolul
Liga 1 • 4 mart., 8:20
Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu, atacuri după FCSB – Petrolul: „Penibil! Dacă îi ia mai tare, plâng” / Să cerșești aşa…”