Închide meniul

La 70 de ani, Flavio Briatore a făcut o nouă cucerire. Noua sa iubită este cu 46 de ani mai tânără

Antena Sport Publicat: 4 august 2020, 8:28 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
La 70 de ani, Flavio Briatore a făcut o nouă cucerire. Noua sa iubită este cu 46 de ani mai tânără

Profimedia

Flavio Briatore are o nouă iubită

După ce a divorțat, fostul manager al echipei de Formula 1 Renault și-a găsit alinarea în brațele unei focoase italience cu 46 de ani mai tânără.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Italia anunță că Maria Ludovica Campana, 24 de ani, este noua cucerire a omului de afaceri italian, care a fost căsătorit timp de nouă ani cu Elisabetta Gregoraci.

Cei doi s-au cunoscut în Porto Cervo, locație în care fostul șef din Formula 1 își petrece vara.

Maria Ludovica a absolvit Institutul Marangoni din Milano și deține un brand de fashion, Amore Swimwear. În 2014, aceasta a ajuns până în finala concursului „Miss Italia”.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
18:03

FotoSimona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri!

17:52

Gigi Becali şi Mihai Rotaru vor primi o lovitură dură din partea lui Răzvan Burleanu! Decizie categorică a FRF

17:14

Decizie surprinzătoare la Rapid! Fanii au reacţionat imediat: „Ionuț Chirilă când vine?”

17:08

Aryna Sabalenka, demonstraţie de forţă în faţa Paulei Badosa la Roland Garros! Şi Elena Rybakina s-a calificat în optimi

16:35

UPDATEBorussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

16:35

„Ţin cu Real, dar vreau să câştige Dortmund” Jucătorii naţionalei României şi-au ales favoritele în finala Champions League

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și