Închide meniul
Foto

La asta chiar nu se aşteptau miile de invitaţi de la nunta lui George Simion: „O minunăţie!”. De opt ore a fost nevoie ca să fie gata

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2022, 17:12 / Actualizat: 28 august 2022, 1:46

La asta chiar nu se aşteptau miile de invitaţi de la nunta lui George Simion: „O minunăţie!”. De opt ore a fost nevoie ca să fie gata

George Simion a recunoscut câţi bani i-au rămas după nunta cu Ilinca Munteanu

George Simion şi soţia lui,Ilinca Munteanu / Facebook George Simion

Miile de invitaţi de la nunta lui George Simion au avut parte de o surpriză pregătită de apropiaţii celui care este parlamentar şi fost membru în grupările de suporteri „Honor et Patria” și „Uniți sub Tricolor”. Liderul AUR s-a căsătorit, în comuna Măciuca, cu Ilinca Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simion a aşteptat peste 10.000 de oameni şi le-a pregătit o sărbătoare câmpenească. A recunoscut că a achitat 12.000 de euro, dar suma a fost asigurată în cea mai mare parte din donaţii. Oamenii care au vrut să îi fie alături au avut parte de un adevărat festin.

La asta chiar nu se aşteptau miile de invitaţi de la nunta lui George Simion

Bucătarii au pregătit tone de mâncare. „Perla coroanei”, care a luat prin surprindere pe toată lumea, a fost tocana de vânat pregătită într-un ceaun uriaş, de două tone, făcut în mod tradiţional. A fost nevoie de opt ore ca să fie gata.

Întâi facem o marinadă din vin roșu, ulei de măsline și condimente în care lăsăm carnea, aproape jumătate de tonă, câteva ore. Apoi, punem în ceaun legumele, adică ardei gras, ceapă și ardei iute, adăugăm carnea și umplem ceaunul cu vin. Opt ore durează să se facă, dar va fi o minunăție„, a spus Liviu Bosnea pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi a trimis cele două tone de brânză pe care le-a promis pentru nunta lui George Simion. Jumătate a ajuns chiar cu o zi înainte de eveniment.

O tonă, e pusă în tir, la rece. Mai vine o tonă, înțeleg. Toate mâncărurile au certificat de conformitate, totul este în perfectă ordine„, a mai precizat el.

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să meargă la nunta lui George Simion

Gigi Becali a refuzat să meargă la nunta lui George Simion şi a anunţat şi care este motivul pentru care nu va fi printre cei 15.000 de invitaţi aşteptaţi în comuna vâlceană Măciuca.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri a vorbit despre nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. Becali i-a cerut politicianului să nu pună manele în timpul petrecerii.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu ia în calcul să mai participe la vreo nuntă. Nici măcar la ceremonia religioasă, oficiată de ÎPS Teodosie, nu şi-a dorit să ia parte, din cauza distanţei. Din nordul Capitalei şi până în Comuna Măciuca sunt aproape 250 de kilometri.

Eu nu mai merg la nunţi. Nunţile mele sunt în fiecare zi la biserică, nuntă îngerească în fiecare zi. Nici la ceremonia religioasă nu voi participa pentru că este foarte departe„, a declarat Gigi Becali la romaniatv.net.

Finanţatorul vicecampioanei României a anunţat, zilele trecute, că aşteaptă scuze din partea lui George Simion. Totul după ce liderul AUR a declarat că FCSB nu este Steaua.

Cât poate costa cadoul de două tone pe care Gigi Becali i l-a făcut lui George Simion

Cadoul lui George Simion este mai costisitor decât poate părea. Preţul acestei cantităţi de brânză este peste 10.000 de euro. Însă Becali nu îi ia niciun ban liderului AUR. Patronul de la FCSB a spus că nu este o sumă atât de mare pentru el.

Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion, n. red.) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, a spus Gigi Becali, săptămâna trecută.

Gigi Becali a anunțat deja că nu va participa la nunta liderului AUR, dar e dornic să-l ajute pe George Simion cu cele două tone de brânză.

Reclamă

Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și