Închide meniul
Foto

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să meargă la nunta lui George Simion: „Nici la ceremonia religioasă nu voi participa!”

De Antena Sport
Publicat: 26 august 2022, 12:14

Gigi Becali a refuzat să meargă la nunta lui George Simion şi a anunţat şi care este motivul pentru care nu va fi printre cei 15.000 de invitaţi aşteptaţi, mâine, în comuna vâlceană Măciuca. Patronul lui FCSB i-a oferit un dar uriaş liderului AUR, două tone de brânză.

Reclamă
Gigi Becali nu se duce la nunta lui George Simion

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să meargă la nunta lui George Simion

Gigi Becali a refuzat invitaţia lui George Simion / Colaj Facebook/Hepta

Omul de afaceri a vorbit despre nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. Becali i-a cerut politicianului să nu pună manele în timpul petrecerii.

Reclamă

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să meargă la nunta lui George Simion

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu ia în calcul să mai participe la vreo nuntă. Nici măcar la ceremonia religioasă, oficiată de ÎPS Teodosie, nu şi-a dorit să ia parte, din cauza distanţei. Din nordul Capitalei şi până în Comuna Măciuca sunt aproape 250 de kilometri.

Reclamă

Eu nu mai merg la nunţi. Nunţile mele sunt în fiecare zi la biserică, nuntă îngerească în fiecare zi. Nici la ceremonia religioasă nu voi participa pentru că este foarte departe„, a declarat Gigi Becali la romaniatv.net.

Finanţatorul vicecampioanei României a anunţat, zilele trecute, că aşteaptă scuze din partea lui George Simion. Totul după ce liderul AUR a declarat că FCSB nu este Steaua.

Cât poate costa cadoul de două tone pe care Gigi Becali i l-a făcut lui George Simion

Cadoul lui George Simion este mai costisitor decât poate părea. Preţul acestei cantităţi de brânză este peste 10.000 de euro. Însă Becali nu îi ia niciun ban liderului AUR. Patronul de la FCSB a spus că nu este o sumă atât de mare pentru el.

Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion, n. red.) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, a spus Gigi Becali, săptămâna trecută.

Gigi Becali a anunțat deja că nu va participa la nunta liderului AUR, dar e dornic să-l ajute pe George Simion cu cele două tone de brânză.

Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a mai spus Gigi Becali.

Cea mai mare parte a mâncării care va fi servită nuntaşilor vine din donaţii. Toate cheltuielile se ridică la sute de mii de lei. Nunta va fi fără bani în plic şi cu 42 de perechi de naşi.

Marea nuntă a lui George Simion va avea loc pe 27 august, în comuna Măciuca. Peste 15.000 de români sunt aşteptaţi la eveniment de către liderul AUR şi Ilinca, viitoare lui soţie.

Simion face nuntă fără bani în plic, dar va avea 42 de perechi de naşi. Mai multe companii au făcut donaţii pentru ceea ce Simion îşi doreşte să fie o nuntă câmpenească.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea