Închide meniul
Foto

La ce intervenţii chirugicale a apelat Mihai Trăistariu, înainte să îşi dorească transplant de corp. A stat şi 7 ore pe masa de operaţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2022, 17:14

La ce intervenţii chirugicale a apelat Mihai Trăistariu, înainte să îşi dorească transplant de corp. A stat şi 7 ore pe masa de operaţie

La ce intervenţii chirugicale a apelat Mihai Trăistariu, înainte să îşi dorească transplant de corp

Mihai Trăistariu, în sala de sport / Instagram

Mihai Trăistariu nu se teme să îşi facă operaţii estetice şi chiar ar fi tentat să ia o decizie radicală. Artistul în vârstă de 42 de ani a şocat şi a anunţat că îşi doreşte trupul unui atlet de performanţă. Consideră că intervenţiile chirurgicale îl pot ajuta să scape de inhibiţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrul cântăreţ din România şi-ar dori corpul unui sportiv de 20 de ani. Îşi doreşte ca această intervenţie să devină posibilă şi visează cu ochii deschişi la momentul în care ar putae suferi o astfel de operaţie.

La ce intervenţii chirugicale a apelat Mihai Trăistariu

Mi-aș schimba corpul să am 1,85, să fiu atlet de performanță sau ceva, musculos și frumos„, a spus Trăistariu, care a ajuns în trecut pe masa de operaţie. A suferit patru implanturi de păr pentru a scăpa de ceea ce el a considerat a fi o „povară”.

Mihai Trăistariu a suferit o intervenţie chiar şi de 7 ore şi a recunoscut. „Am cam exagertat un pic cu operațiile„, spunea acesta în 2018.

După cel de-al patrulea implant de păr, Trăistariu nu a mai avut să facă sport o anumită perioadă de timp şi a luat în greutate.

Reclamă

Pfff…M-am îngrăşat cu două kilograme… A trebuit să întrerup un pic sportul din cauza celui de-al patrulea implant de păr pe carel l-am făcut pe 15 septembrie…

Mă simt din nou în formă şi abia aştept să intru în… acţiune! Am să combin sala de forţă cu tot ceea ce îmi recomandă antrenorii„, a scris Mihai Traistariu pe pagina sa de Facebook, potrivit wowbiz.ro.

În urmă cu mai mulţi ani, el a decis să se apuce serios de fitness. Vizitele la sală au dat roade, iar transformara a fost uimitoare. „Vreau să arăt bine şi atât”, spunea atunci artistul.

Reclamă 4 / 0/3

Trăistariu a ajuns să îşi dorească transplant de corp

Mihai Trăistariu a făcut de această dată declaraţii controversate şi şi-a surprins fanii când a anunţat că nu s-ar teme să facă un trasplant de corp.

Și cu creierul, același, ca să am aceeași minte și aceeași voce, și… Doamne ajută, să se poată. Eu nu sunt împotriva tehnologiei și a schimbărilor viitorului. Ţin cu viitorul și abia aștept să îl trăiesc.

Eu urmăresc această știre de vreo trei sau patru ani, de când a apărut, cu transplantul de cap. (…) Este dubios, zici că e un film de groază, dar uite că, cine știe, viitorul sună ciudat.

E foarte controversată metoda, e deja scandal internațional pe această tema, în sensul că, na, e o situație în care să știi capul tău stă pe corpul altuia… Nu e grozav, dar pe undeva este și interesant, pentru că, poate, unii nu sunt mulțumiți de corpul lor sau vor să schimbe ceva și s-ar putea în viitor, dacă va fi posibil și omului îi reușește… O să dea lovitura o dată și atunci vor fi și pe partea estetică astfel de operații

Am avut un complex de înălțime toată viața. La 1,72, mereu am zis că sunt prea mic și că mi-e ciudă că nu am 1,85. Dacă s-ar putea în viitor să îmi fac o astfel de operație, aș da fericit banii și mi-aș schimba corpul să am 1,85, să fiu atlet de performanță sau ceva, musculos și frumos. Ca să iei un corp așa, trebuie să găsești un tânăr la 20 de ani. Toți vrem să avem 20 de ani și să fim înalți. Cine știe cum va fi„, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și