Închide meniul

Mihai Trăistariu, nevoit să-şi vândă apartamentul. Rata uriaşă pe care o avea la bancă! „Strâng nişte bănuţi cât să pot supravieţui”

Reclamă

Publicat: 7 august 2021, 16:57

Mihai Trăistariu, nevoit să-şi vândă apartamentul. Rata uriaşă pe care o avea la bancă! „Strâng nişte bănuţi cât să pot supravieţui

Mihai Trăistariu

Facebook

Mihai Trăistariu a povestit că ratele la bancă au devenit imposibil de achitat în timp de pandemie. El a ales să-şi vândă un apartament pentru a putea face faţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Trăistariu, nevoit să-şi vândă apartamentul

„Eu mi-am vândut un apartament în Constanța, să pot trece de perioada aceasta. Aveam rate de 20000 de lei, adică 5.000 de euro și am reușit vânzându-mi apartamentul din Constanța, unde am locuit 20 de ani. Mi l-am vândut și m-am mutat la malul mării, unde am 6 garsoniere pentru turiști și într-un apartament cu două camere m-am mutat eu. După ce am vândut apartamentul ca mai scap din rate, am ajuns la 7200 lei rata. E mai ușor acum, dar tot e mult, că trebuie să-i produc lunar”, a dezvăluit Mihai Trăistariu pentru click.ro.

Relaxarea restricţiilor l-a ajutat pe celebrul artist. El cântă în câte 7-8 locuri pe seară ca să facă rost de bani.

„Au revenit concertele. Eu, pentru că locuiesc în Constanța, sunt în fiecare seară pe la resorturile de lux, pe la teatrele de vară și pe la terase, și atunci, prin rotație, cânt aproape seară de seară în 7 sau 8 locuri. Sunt seri și cu câte 5 locuri în care cânt. Chiar dacă sunt bani mai puțini, cânt trei piese colo, cinci dincolo și se strâng niște bănuți cât să pot supraviețui perioadei acesteia crunte”, a declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, 44 de câini

Trăistariu este şi un mare iubitor de animale. „Mă mai delectez cu hrănitul câinilor pe străzi și la asociația pe care o am în Constanța. Mai am 44, restul sunt adoptați sau au mai murit. Ne ocupăm de ei, avem voluntari, îi mai ajut, cumpăr mâncare… În casă am pisicii mei cei mulți, cu care îmi împart viața, momentan”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Reclamă
captură spynews.ro
captură spynews.ro

Cântăreţul mai are o pasiune: sportul. În urmă cu mai mulţi ani, el a decis să se apuce serios de fitness. Vizitele la sală au dat roade, iar transformara a fost uimitoare. „Vreau să arăt bine şi atât”, spunea atunci artistul pentru spynews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și