Închide meniul

La mulţi ani, România! Mesajele emoţionante de la marii sportivi, Nadia Comăneci, Simona Halep şi Adrian Mutu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2020, 6:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

La mulţi ani, România! Mesajele emoţionante de la marii sportivi, Nadia Comăneci, Simona Halep şi Adrian Mutu

Instagram Simona Halep

Ziua Naţională a României

"Românie dragă, mi-e dor de tine şi de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare, este 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. De aici, de departe, vă transmit sănătate multă, bucurie alături de cei dragi, lumină, respect! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Să trecem cu bine peste această pandemie şi să ne revedem cu bine în ţară curând. La mulţi ani, dragi români! La mulţi ani, România!", a fost mesajul video al Nadiei, pe Facebook.  

Adrian Mutu, mesaj pentru toţi românii, de Ziua Naţională a României

De Ziua Naţională a României, una în care Adrian Mutu ar putea semna cu CFR Cluj, "Briliantul" a avut şi el un mesaj special pentru toţi românii.

"De 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, aş vrea să le urez toţi românilor un călduros "La mulţi ani". Şi nu numai celor din România, ci şi tuturor românilor, şi celor de peste hotare. La mulţi ani", a fost mesajul lui Adrian Mutu, prin intermediul Antena Sport. 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu)

Simona Halep a postat pe Instagram o poză cu Arcul de Triumf şi cu un steag al României, mesajul fiind format doar dintr-o inimioară. 

 

Reclamă 4 / 0/3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Ceremonie restrânsă de Ziua Naţională a României

În Piaţa Arcului de Triumf din Capitală, va avea loc o ceremonie în format restrâns, la care vor participa preşedintele, premierul şi membri ai Guvernului. Publicul larg nu va avea acces la eveniment. 

”Aproximativ 150 de militari din Ministerul Apărării Naţionale vor participa marţi, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la ceremonia oficială în format restrâns, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piaţa Arcul de Triumf, din Bucureşti. 

Pe timpul ceremoniei se va ţine un moment de reculegere în memoria eroilor români căzuţi pe câmpurile de bătălie pentru reîntregirea neamului românesc şi a victimelor virusului SARS-CoV-2, vor fi trase 21 de salve de tun, iar Preşedintele României, Klaus Iohannis, va depune o coroană de flori şi va susţine o alocuţiune”, anunţă MApN.

Recomandări
  • Mesajul emoţionant al Nadiei Comăneci, de Ziua Naţională a României
  • Postarea Simonei Halep de Ziua Naţională

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și