Închide meniul
Foto

Larisa Drăgulescu a dat detalii despre noul iubit: „Ne-am cunoscut recent!” Cu ce se ocupă bărbatul

Reclamă

Publicat: 27 februarie 2023, 17:45

Larisa Drăgulescu a dat detalii despre noul iubit: „Ne-am cunoscut recent!” Cu ce se ocupă bărbatul

Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină

Larisa Drăgulescu este fosta soţie a lui Marian Drăgulescu / Instagram

Larisa Drăgulescu a dat detalii despre noul iubit:. Larisa Drăgulescu a vorbit despre iubitul său, la doar câteva luni după ce a divorţat. Larisa Drăgulescu a dezvăluit şi cu ce se ocupă noul său iubit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Drăgulescu spune că este o femeie împlinită în acest moment. Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu spune că, deşi relaţia este una bună, nu ştie dacă va fi una de durată.

Larisa Drăgulescu a dat detalii despre noul iubit

Cu iubirea stau destul de bine, normal, ca de obicei! Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege.

Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”, a declarat fosta soție a lui Marian Drăgulescu pentru click.ro.

Larisa Drăgulescu a luat o decizie radicală

Larisa Drăgulescu a decis ca în viitorul apropiat să renunțe să mai activeze pe platforma destinată adulților. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu susține că a reușit să facă 2 milioane de euro din această activitate.

Reclamă

Larisa Drăgulescu s-a recăsătorit după divorțul de Marian Drăgulescu și vrea să aibă un copil și cu actualul soț. Vedetă pe platfomele pentru adulți, Larisa Drăgulescu a anunțat că mai vrea un an să activeze în această industrie.

„Vreau să mă opresc din ce fac, cu astea interzise minorilor din mediul online. În maxim un an vreau să fiu mamă din nou. Soțul meu nu are copil și vreau să-i facă unul. Vreau să-i îndeplinesc dorința cea mare. Mă văd mamă iarăși, dar mai întâi să mă opresc din activitatea asta, Totuși am 38 de ani, nu mai ține așa, am o vârstă. (…)„, a spus Larisa Drăgulescu la XNS, conform spynews.ro.

Larisa Drăgulescu a făcut o avere din videochat

Larisa Drăgulescu o duce bine și pe plan profesional. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu face videochat și susține că a făcut o avere de două milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele iar peste un an când va face fata mea 18 ani, voi muta actele pe numele ei. Mai exact, jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani când va deveni și el major.

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal acoperit, o bază sportivă mai exact ( balon ) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”, a spus Larisa Drăgulescu, potrivit impact.ro.

Recomandări
  • Larisa Drăgulescu a dat detalii despre noul iubit
  • Cu ce se ocupă bărbatul

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa 14:36 LPF a anunţat când se va juca Universitatea Craiova – FCSB! Programul etapei a 8-a din play-off/play-out 13:42 FotoReacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui! 13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” 12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și