Închide meniul
Foto

Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină: „De acolo vin cei mai mulți bani!”

Publicat: 20 aprilie 2023, 16:56

Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină

Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină

Larisa Drăgulescu este fosta soţie a lui Marian Drăgulescu / Instagram

  • Larisa Drăgulescu nu renunţă la platformele pentru adulţi
  • Ce a declarat fosta soţie a lui Marian Drăgulescu

Larisa Drăgulescu a dezvăluit că nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină! Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu a declarat că de acolo îi vine cea mai mare sumă de bani lunar, pe lângă celelalte afaceri pe care le deţine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Drăgulescu este din nou însărcinată, pentru a treia oară. Aceasta mai are doi copii, un băiat pe nume Richard, şi o fată pe nume Beatrice, alături de Marian Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină

Larisa Drăgulescu a dezvăluit că nu şi-a închis contul pe care îl are pe platformele pentru adulţi. Aceasta a declarat că postează în mod regulat acolo, chiar şi în timpul sarcinii, deoarece susţine că de acolo îi vine o sumă importantă de bani în fiecare lună.

Reclamă

Totodată, Larisa Drăgulescu a mai mărturisit că deţine şi un salon de înfrumuseţare, precum şi mai multe imobile, însă venitul principal îl încasează din platformele pentru adulţi.

Pe de altă parte, Larisa Drăgulescu s-a declarat surprinsă de faptul că abonaţii săi vor să o vadă şi cu burtica de gravidă, cererea, mărturisind ea, fiind în creştere faţă de perioada în care nu era însărcinată.

Reclamă

„Eu activez în continuare pe Only Fans, sunt câștiguri foarte mari și nu am de ce să renunț. Plus că este foarte ușor să fac câteva poze și video-uri și să-mi intre banii.

De aici am și cele mai multe venituri. Am în continuare și salonul de înfrumusețare și imobilele închiriate, dar tot din platforma pentru adulți câștig cel mai mult, chiar mai bine decât înainte.

M-am pregătit de dinainte de a rămâne însărcinată și am o arhivă cu fotografii pentru abonații mei, ca în cazul în care nu mă simt bine să am ce posta, dar oamenii vor să mă vadă cu burtică. Cererea este și mai mare acum decât înainte. Am rămas surprinsă să văd că oamenii sunt mai curioși acum să mă vadă cu burtică”, a declarat Larisa Drăgulescu, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Drăgulescu a făcut o avere din videochat

Larisa Drăgulescu o duce bine și pe plan profesional. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a făcut videochat și susține că a adunat aşa o avere de peste două milioane de euro.

Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele. Jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani, când va deveni și el major.

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal acoperit, o bază sportivă mai exact (balon) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”, a spus Larisa Drăgulescu, în trecut, potrivit impact.ro.

Larisa Drăgulescu a spus că le-a cerut acordul copiilor ca să se apuce de videochat. Femeia a dezvăluit că fiul și fiica ei au fost foarte înțelegători.

„Pentru mine, având doi copii, nu a fost ușor. Am vorbit mai întâi cu ei și le-am spus ce vreau să fac. Am vorbit mai întâi cu băiatul, pentru că el fiind băiat este normal să fie mai sensibil. A zis că e de acord și că eu decid”, a spus Larisa.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Larisa Drăgulescu despre imaginile provocatoare cu ea
Diverse • 15 dec., 15:18
FOTO
Ce a putut spune Larisa Drăgulescu despre imaginile provocatoare cu ea, care i-au adus o avere impresionantă în doar câţiva ani!
Larisa Drăgulescu s-a pozat provocator înainte de a naşte
Diverse • 30 mai, 18:42
FOTO
Larisa Drăgulescu s-a pozat provocator înainte de a naşte: „Cod galben în Banat”
Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină
Diverse • 8 apr., 12:45
FOTO
Ce reacţie a putut avea Marian Drăgulescu când a aflat că fosta lui soţie aşteaptă un copil cu noul iubit. Larisa Drăgulescu a dat din casă
Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină
Diverse • 10 mart., 9:50
FOTO
Cât de frumoasă este Beatrice, fata Larisei Drăgulescu! Ședință foto chiar de Ziua Femeii
Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină
Diverse • 3 mart., 9:47
FOTO
Larisa Drăgulescu a făcut avere din site-urile pentru adulţi, dar nu vrea ca fiica ei să îi calce pe urme: „Exclus! Nu concep!”