Închide meniul
Foto

Ce reacţie a putut avea Marian Drăgulescu când a aflat că fosta lui soţie aşteaptă un copil cu noul iubit. Larisa Drăgulescu a dat din casă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2023, 12:45

Ce reacţie a putut avea Marian Drăgulescu când a aflat că fosta lui soţie aşteaptă un copil cu noul iubit. Larisa Drăgulescu a dat din casă

Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină

Larisa Drăgulescu este fosta soţie a lui Marian Drăgulescu / Instagram

Ce reacţie a putut avea Marian Drăgulescu în momentul în care a aflat că fosta lui soţie aşteaptă un copil cu noul iubit. Larisa Drăgulescu, care are doi copii cu fostul mare gimnast, a oferit primele detalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Drăgulescu a surprins pe toată lumea când a anunţat că este însărcinată. Totul la mai puţin de şase luni după ce a divorţat de cel de-al doilea ei soţ, Marian Bogdan. Relaţia cu noul bărbat din viaţa ei a fost oficializată luna trecută.

Ce reacţie a putut avea Marian Drăgulescu când a aflat că fosta lui soţie, Larisa Drăgulescu, aşteaptă un copil

Larisa Drăgulescu anunţă că se simte excelent şi că a primit felicitări chiar şi de la Marian Drăgulescu. Şi actuala parteneră a multiplului campion mondial şi european i-a transmis un mesaj.

Comunic destul de des cu primul soț pentru cei mici și avem o relație foarte ok, de părinți. M-au felicitat, și el, și iubita lui„, a spus Larisa Drăgulescu la antenastars.ro.

Cu Marian Drăgulescu, Larisa Drăgulescu are un fiu, Richard, și o fiică, Beatrice. Se iubeşte de scurt timp cu un bărbat despre care spune că lucrează în domeniul IT.

Reclamă

A fost foarte fericit și foarte bucuros. Cred că este cel mai bucuros dintre toți pentru că el nu are alt copil. Oarecum ne-am mutat împreună, stăm mai mult împreună, stă cu mine în cea mai mare parte a timpului, are grijă de mine, mă ajută foarte mult cu orice am nevoie și este foarte atent.

Ne merge foarte bine relația, prea puțin contează de cât timp, dar suntem de suficient timp împreună, încât să știm ce ne dorim de la această relație„, a precizat Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu a făcut o avere din videochat

Larisa Drăgulescu o duce bine și pe plan profesional. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a făcut videochat și susține că a adunat aşa o avere de peste două milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele. Jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani, când va deveni și el major.

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal acoperit, o bază sportivă mai exact (balon) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”, a spus Larisa Drăgulescu, în trecut, potrivit impact.ro.

Larisa Drăgulescu a spus că le-a cerut acordul copiilor ca să se apuce de videochat. Femeia a dezvăluit că fiul și fiica ei au fost foarte înțelegători.

Pentru mine, având doi copii, nu a fost ușor. Am vorbit mai întâi cu ei și le-am spus ce vreau să fac. Am vorbit mai întâi cu băiatul, pentru că el fiind băiat este normal să fie mai sensibil. A zis că e de acord și că eu decid”, a spus Larisa.

Recomandări
  • Larisa Drăgulescu este însărcinată
  • Cum a reacţionat Marian Drăgulescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și