Închide meniul
Foto

Larisa Drăgulescu s-a pozat provocator înainte de a naşte: „Cod galben în Banat”

Reclamă

Publicat: 30 mai 2023, 18:42

Larisa Drăgulescu s-a pozat provocator înainte de a naşte: „Cod galben în Banat”

Larisa Drăgulescu s-a pozat provocator înainte de a naşte

Larisa Drăgulescu / Instagram

Larisa Drăgulescu s-a pozat provocator înainte de a naşte. Fosta gimnastă nu renunţă la pozele incendiare nici acum, când mai e foarte puţin timp şi va deveni din nou mamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Drăgulescu are doi copii mari din prima căsătorie, cu Marian Drăgulescu: Beatrice, în vârstă de 18 ani şi Richard, în vârstă de 17 ani.

Larisa Drăgulescu s-a pozat provocator înainte de a naşte!

Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu a mărturisit că actualul ei partener de viaţă e foarte entuziasmat să devină tată.

Ea a precizat că el o ajută cu orice e nevoie.

A fost foarte fericit și foarte bucuros. Cred că este cel mai bucuros dintre toți, pentru că el nu are alt copil. Oarecum ne-am mutat împreună, stăm mai mult împreună. Stă cu mine în cea mai mare parte a timpului, are grijă de mine, mă ajută foarte mult cu orice am nevoie și este foarte atent.

Reclamă

Ne merge foarte bine relația, prea puțin contează de cât timp, dar suntem de suficient timp împreună, încât să știm ce ne dorim de la această relație”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru antenastars.ro.

Ce relaţie are acum Larisa Drăgulescu cu fostul ei soţ, Marian Drăgulescu

Chiar dacă au fost protagoniştii unor scandaluri uriaşe în trecut, Larisa Drăgulescu şi Marian Drăgulescu au acum o relaţie civilizată.

Comunic destul de des cu Marian pentru cei mici și avem o relație foarte ok, de părinți. M-au felicitat, și el, și iubita lui”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă faptul că postează imagini incendiare, Larisa Drăgulescu face şi comentarii în care le promovează. „Cod galben în Banat”, a scris ea la una dintre imagini.

Larisa Drăgulescu mărturisea că nu renunţă la OnlyFans nici în sarcină

Larisa Drăgulescu a decis să nu renunţe la OnlyFans nici în sarcină. Vedeta a recunoscut că platforma respectivă îi aduce cele mai mari câştiguri.

Eu activez în continuare pe Only Fans, sunt câștiguri foarte mari și nu am de ce să renunț. Plus că este foarte ușor să fac câteva poze și video-uri și să-mi intre banii.

De aici am și cele mai multe venituri. Am în continuare și salonul de înfrumusețare și imobilele închiriate, dar tot din platforma pentru adulți câștig cel mai mult, chiar mai bine decât înainte.

M-am pregătit de dinainte de a rămâne însărcinată și am o arhivă cu fotografii pentru abonații mei, ca în cazul în care nu mă simt bine să am ce posta, dar oamenii vor să mă vadă cu burtică. Cererea este și mai mare acum decât înainte. Am rămas surprinsă să văd că oamenii sunt mai curioși acum să mă vadă cu burtică”, a declarat Larisa Drăgulescu, conform fanatik.ro.

Larisa Drăgulescu a făcut o avere din videochat

Larisa Drăgulescu o duce bine și pe plan profesional. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a făcut videochat și susține că a adunat aşa o avere de peste două milioane de euro.

Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele. Jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani, când va deveni și el major.

Reclamă

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal acoperit, o bază sportivă mai exact (balon) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”, a spus Larisa Drăgulescu, în trecut, potrivit impact.ro.

Larisa Drăgulescu a spus că le-a cerut acordul copiilor ca să se apuce de videochat. Femeia a dezvăluit că fiul și fiica ei au fost foarte înțelegători.

„Pentru mine, având doi copii, nu a fost ușor. Am vorbit mai întâi cu ei și le-am spus ce vreau să fac. Am vorbit mai întâi cu băiatul, pentru că el fiind băiat este normal să fie mai sensibil. A zis că e de acord și că eu decid”, a spus Larisa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și