Închide meniul

Larisa Iordache a trecut peste valul de jigniri. Ce face, acum, marea noastră campioană, în plină pandemie de Covid-19

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 mai 2020, 9:23

Larisa Iordache a trecut peste valul de jigniri. Ce face, acum, marea noastră campioană, în plină pandemie de Covid-19

AntenaSport

Larisa Iordache ajută Poliția

Dacă inițial a părut că a renunțat la uniformă, Larisa a avut doar nevoie de câteva zile libere, pentru a-și rezolva problemele avute la tendonul ahilean. Ea a fost atunci jignită în mai multe rânduri pe rețelele de socializare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache a revenit la Secția 22 de Poliție

"Lumea a rămas cu impresia că Larisa a renunțat la uniformă, dar nici vorbă de așa ceva, a avut nevoie doar de câteva zile libere.

Nu s-a simțit confortabil când a văzut valul de reproșuri din spațiul public. Ea a revenit repede la secție și muncește până când va fi nevoie de ea", a spus o apropiată a sportivei, pentru Digi Sport.

Gimnasta a ajuns să patruleze pe străzile Bucureștiului din lipsa personalului autorităților. Clubul ei, CS Dinamo, ține de MAI, astfel că mai mulți sportivi au ajuns în uniformă.

Larisa Iordache, ajunsă la 23 de ani, a câștigat de-a lungul carierei 12 medalii europene (5 de aur), patru mondiale și una olimpică (bronz).

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și