Închide meniul

Larisa Iordache, încă un mesaj pentru români. A fost supusă unui val de jigniri. ”M-am pus în pericol în această perioadă”

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2020, 9:32

Reclamă
Larisa Iordache, încă un mesaj pentru români. A fost supusă unui val de jigniri. ”M-am pus în pericol în această perioadă”

AntenaSport

Larisa Iordache ajută Poliția

Clubul CS Dinamo se află în subordinea MAI. Din cauza lipsei de personal, sportivii au fost nevoiți să iasă pe stradă. Handbalistul Savenco este un alt caz. Larisa a avut un mesaj superb, chiar dacă lumea a luat-o peste picior după prima zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache: ”Să vă păstrați sănătoși și să aveți grijă de voi!”

”Categoric sunt de părere că sunt în pericol și că m-am pus în pericol în această perioadă, dar nu am ce să fac. Vă rog să stați în casele voastre, să vă păstrați sănătoși și aveți grijă de voi pentru că este foarte important”, a spus Larisa, pentru AntenaSport.

Larisa Iordache, ajunsă la 23 de ani, a câștigat de-a lungul carierei 12 medalii europene (5 de aur), patru mondiale și una olimpică (bronz).

Românca a fost decorată, în 2017, de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a.
 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și