Închide meniul
Foto

Larisa Iordache se pregăteşte de nuntă, cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs: „Se va întâmpla curând!”

Reclamă

Publicat: 9 iunie 2023, 17:44

Larisa Iordache se pregăteşte de nuntă, cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs: „Se va întâmpla curând!”

Larisa Iordache se pregăteşte de nuntă

Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă/ Instagram Larisa Iordache

Larisa Iordache se pregăteşte de nuntă, cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Fosta gimnastă este în culmea fericirii alături de Cristian Chiriţă, şi se gândesc la căsătorie, deşi şi-au făcut relaţia publică în urmă cu doar două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache formează un cuplu cu Cristian Chiriţă, un jucător de tenis de masă. Până la a o cunoaşte pe fosta gimnastă, Chiriţă a format o relaţie cu Bernadette Szocs.

Larisa Iordache se pregăteşte de nuntă cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs

Larisa Iordache s-a declarat extrem de fericită în relaţia cu Cristian Chiriţă, mărturisind că iubitul ei este foarte atent şi grijuliu.

De asemenea, fosta sportivă susţine că iubitul ei îi oferă spaţiul de care are nevoie, completându-se cu acesta foarte bine.

„Mă simt protejată, Cristian este alături de mine și foarte atent. Tot timpul este focusat pe mine și pe ce fac eu. Nu este atât de atent la ce se întâmplă din jur, dar în ceea ce mă privește pe mine, da. Este grijuliu, însă nu există acea protecție obsesivă, ceea ce îmi place foarte tare.

Reclamă

Am stabilit de la început să ne oferim spațiul personal, ce spațiu avem nevoie și când. Am stabilit de la început să ne oferim spațiul personal, ce spațiu avem nevoie și când”, a declarat Larisa Iordache, pentru fanatik.ro.

De asemenea, Cristian Chiriţă a dezvăluit că are în plan să o ceară în căsătorie pe Larisa Iordache, dorind să meargă în faţa altarului cu aceasta cât mai curând.

„O să o cer în curând, cu siguranță. Se va întâmpla curând”, a declarat Cristian Chiriţă, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Larisa Iordache a dezvăluit că îşi doreşte să-şi petreacă întreaga viaţă alături de Cristian Chiriţă, însă susţine că toate acţiunile lor sunt spontane, şi aşa va fi şi nunta.

„Noi ne dorim să fim alături unul de celălalt. Eu sunt mai calmă, mai liniștită, analizez totul, nu mă grăbesc cu deciziile atât de importante. Desigur, sunt momente când nu putem merge împreună. Suntem foarte ocupați, încât destul de rar prindem timp pentru noi să mergem undeva împreună. Nu avem planuri de vacanță pentru că avem mult de muncă. Vrem să terminăm sezonul ca vara aceasta să ne putem organiza și noi ușor, ușor. Noi suntem spontani și va fi ceva spontan”, a mai spus Larisa Iordache.

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul iubit

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul său iubit. Fista gimnastă este într-o relaţie cu Cristian Chiriţă, fostul partener al lui Bernadette Szocs, iar de puţin timp au început să meargă împreună la evenimente mondene. Aceasta a clarificat zvonurile apărute despre un posibil „triunghi amoros”.

Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine.Oamenii nu au atacat. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea. Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun.

Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru. Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache, pentru antenastars.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și