Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Anamaria Prodan după ce a anunțat că a depus actele de divorț! Răsturnare totală de situație

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 13:04

Laurențiu Reghecampf a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Anamaria Prodan după ce a anunțat că a depus actele de divorț! Răsturnare totală de situație

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț de Anamaria Prodan. La scurt timp, Anamaria Prodan a făcut un anunț care răstoarnă totul. Vedeta a spus că a fost sunată de Laurențiu Reghecampf, iar acesta i-ar fi spus că o iubește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Anamaria Prodan

Laurențiu este în perioada de pregătire, că vrea să devină campion. Nici noi n-am putut să mergem să vorbim cu Laur. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) e supărat că nu l-a văzut când a venit la București.

Acum 10 minute ne-a sunat și ne-a spus că ne iubește. Noi nu divorțăm”, a declarat Anamaria Prodan, conform sport.ro.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, în pragul divorțului

Încercările disperate ale Anamariei Prodan, de a-și salva căsnicia, s-au încheiat. Laurențiu Reghecampf va avea un copil cu Corina Bilcon, cea despre care s-a tot spus, în acest an, că este amanta tehnicianului.

Reghe ar urma să devină, în premieră, tată de fată. Corina ar fi însărcinată și, din informațiile apropiaților, ar urma să se căsătorească cu Laurențiu Reghecampf. Nașul cuplului ar fi chiar patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru.

Reclamă

Lovitura este una uriașă pentru Anamaria Prodan, din moment ce Reghecampf s-ar afișa tot mai des cu Corina Bilcon. Cei doi nu se mai ascund, mai ales după ce acesta a făcut public anunțul că va divorța. Mai mult, Corina s-ar fi mutat deja în casa lui Reghe, din Craiova.

Ce a putut să spună Anamaria Prodan după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat divorţul

Anamaria Prodan a avut un nou mesaj pe reţelele de socializare, la doar câteva ore după ce spusese că şi-a angajat cei mai bună avocaţi şi că dacă va fi un proces, acesta va avea loc în Statele Unite.

Laurenţiu Reghecampf este tatăl copiilor mei şi este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ. Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălţime! Comentarii sau explicaţii nu există, pentru că el, reghe este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puţin. Dimpotrivă, Îl iubim mai mult. Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară. Satisfacţie nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii meu au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a fost mesajul impresarei, în miez de noapte, de pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și