Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf a uitat definitiv de Anamaria Prodan. Imaginile cu Corina Caciuc vorbesc de la sine. „Cele mai bune momente din 2022”

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2023, 13:08

Reclamă
Laurențiu Reghecampf a uitat definitiv de Anamaria Prodan. Imaginile cu Corina Caciuc vorbesc de la sine. „Cele mai bune momente din 2022”

Laurențiu Reghecampf a uitat definitiv de Anamaria Prodan. Mesajul transmis de lângă Corina Caciuc

Anamaria Prodan este istorie pentru Laurențiu Reghecampf / Colaj Instagram

Laurențiu Reghecampf a uitat definitiv de Anamaria Prodan și se bucură alături de iubita sa, Corina Caciuc. Antrenorul lui Neftchi Baku i-a anunțat pe fanii săi că și-a găsit fericirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Reghe” a postat mai multe fotografii alături de Corina Caciuc și de fiul său care s-a născut anul trecut, Liam Reghecampf. „Cele mai bune momente din 2022„, a scris tehnicianul pe contul său de Instagram.

Laurențiu Reghecampf a uitat definitiv de Anamaria Prodan. Ce a transmis în ultima zi din 2022

Laurențiu Reghecampf a anunțat și ce își dorește în 2023. „Fie ca noul an să fie încărcat cu sănătate și fericire„, a fost mesajul fostului antrenor de la FCSB.

View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reclamă

La mulți ani, familie frumoasă„, „Sunteți foarte frumoși„, „Ești o forță, Laurențiu„, „Un bărbat cu coloană vertebrală„, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

2022 nu a fost cel mai bun an al lui Laurențiu Reghecampf. După plecarea surprinzătoare de la Universitatea Craiova, antrenorul în vârstă de 47 de ani a ales să semneze în Azerbaidjan, cu Neftchi Baku. A fost însă într-un continuu scandal cu Anamaria Prodan. Cei doi s-au bătut în plină stradă în timp ce erau în scandal de divorț.

Anamaria Prodan nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan ripostează. Vedeta în vârstă de 49 de ani nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Avocatul ei, Barna Bolonyi, a dat-o de gol.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul de jucători a primit o lovitură importantă. Judecătoria Buftea admis cererea de divorț pe care o înaintase soţul ei. Deciziile luate nu au fost deloc pe placul ei.

S-a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Anamaria Prodan a primit o lovitură de proporţii, în condiţiile în care pensia alimentară pe care o va primi Bebeto este mult mai mică decât a cerut. Mai mult, e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei.

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Agentul de jucători vrea să facă apel şi să se judece în continuare cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova„, a declarat Barna Bolonyi pentru antenastars.ro.

Deciziile luate de instanţă sunt următoarele:

  • Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
  • Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
  • Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.

Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și