Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf, avertizat în privința iubitei Corina Caciuc. „Nu este de lepădat!” Reghe, pus în alertă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2023, 17:48

Laurenţiu Reghecampf se iubeşte cu Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf se iubeşte cu Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

  • Laurențiu Reghecampf, avertizat în privința iubitei Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a fost avertizat în privința iubitei Corina Caciuc. Reghe a fost pus în alertă. Ce trebuie să facă antrenorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a fost avertizat de fanii săi să aibă grijă de familia sa și să o țină aproape pe Corina Caciuc pentru tot restul vieții. Admiratorii antrenorului sunt încântați de noua partneră a lui Reghe.

Laurențiu Reghecampf, avertizat în privința iubitei Corina Caciuc

Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie cu fiul său și al Corinei Caciuc, Liam. Fanii s-au înghesuit în secțiunea de comentarii și au avut un mesaj clar pentru Reghe: să nu o părăsească vreodată pe Corina Caciuc.

Reclamă

„Să vă trăiască, să fiți fericiți și tu, tati, să nu o mai lași pe mami asta, pâna la sfârșitul capătului de moarte… că nu este de lepădat!!”, e unul dintre comentariile primite de Reghecampf.

„Nu ascultați nimic din ceea ce spun gurile rele, nu va uitați in spate, nu judecați trecutul niciunuia dintre voi pt ca dacă v-ați întâlnit a fost dorința lui Dumnezeu”, e un alt comentariu la postarea lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Iubirea voastră sa prindă aripi puternice!”, i-a mai transmis un alt fan lui Laurențiu Reghecampf.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

2022 nu a fost cel mai bun an al lui Laurențiu Reghecampf. După plecarea surprinzătoare de la Universitatea Craiova, antrenorul în vârstă de 47 de ani a ales să semneze în Azerbaidjan, cu Neftchi Baku. A fost însă într-un continuu scandal cu Anamaria Prodan. Cei doi s-au bătut în plină stradă în timp ce erau în scandal de divorț.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan ripostează. Vedeta în vârstă de 49 de ani nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Avocatul ei, Barna Bolonyi, a dat-o de gol.

Agentul de jucători a primit o lovitură importantă. Judecătoria Buftea admis cererea de divorț pe care o înaintase soţul ei. Deciziile luate nu au fost deloc pe placul ei.

S-a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Anamaria Prodan a primit o lovitură de proporţii, în condiţiile în care pensia alimentară pe care o va primi Bebeto este mult mai mică decât a cerut. Mai mult, e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei.

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Agentul de jucători vrea să facă apel şi să se judece în continuare cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova„, a declarat Barna Bolonyi pentru antenastars.ro.

Deciziile luate de instanţă sunt următoarele:

  • Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
  • Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
  • Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.

Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Fotbal extern • 8 mart., 12:34
„Caută certuri și probleme” Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis!
Fotbal extern • 3 mart., 10:03
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis! Răsturnare uluitoare de situaţie