Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf dă lovitura în afaceri şi fără Anamaria Prodan! Profitul uriaş făcut de una dintre firmele lui, în plin proces de divorţ

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2022, 11:00

Laurenţiu Reghecampf este în scandal cu Anamaria Prodan

Tatăl vitreg al Anamariei Prodan, dezvăluiri în premieră despre Laurențiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf e în proces de divorţ cu Anamaria Prodan / Colaj Instagram

Laurenţiu Reghecampf dă lovitura în afaceri şi fără Anamaria Prodan, cea cu care este de un an în scandal de divorţ. Antrenorul de 46 de ani a reuşit să se redreseze financiar, iar una dintre companiile lui are un succes şi a obţinut, în premieră, profit. Acesta este unul care depăşeşte orice aşteptări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf are o afacere cu animale care, dacă ne uităm la bilanţul contabil, a devenit extrem de profitabilă. E vorba de o fermă pe care o are în Snagov şi în care există şi un abator. A ajuns să îi asigure un venit impresionant.

Laurenţiu Reghecampf dă lovitura în afaceri şi fără Anamaria Prodan

Tehnicianul care pleacă din România pentru a sta pe banca lui Neftchi Baku a explicat, la finalul anului trecut, cum a ajuns să îşi deschidă o fermă la marginea Bucureştiului. Şi-a dorit un stil de viaţă mai sănătos, după ce a luat mult în greutate.

Reclamă

Am făcut ferma, am început să fac pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi, așa, de fun și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator”, spunea Laurenţiu Reghecampf pentru Fiţă cu Adiţă.

Reclamă

Potrivit fanatik.ro, firma lui Reghecampf a obţinut un profit semnificativ. Compania înfiinţată în noiembrie 2017 a ieşit pe plus, pentru prima dată de la înfiinţare.

Astfel, conform bilanțului depus, cifra de afaceri pentru anul fiscal 2021 este de doar 1.528 de lei. În schimb, profitul a fost uriaș. Mai exact, Laurențiu Reghecampf a anunțat un profit de 671.631, adică în jur de 135.000 de euro„, anunţă sursa citată anterior.

Suma este aproape cât cea primită, din salariile pe un an, la Universitatea Craiova. Totuşi, noul contract semnat de „Reghe” este cu mult peste cel pe care îl avea la clubul lui Mihai Rotaru. Azerii de la Netchi Baku îi vor achita, lunar, aproximativ 40.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce pensie alimentară ar putea ajunge să plătească Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit repede de muncă după despărțirea de Universitatea Craiova.

Reghecampf este în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan și se pregătește pentru o nouă viață pe banca echipei care a câștigat de 9 ori titlul, ultima dată în 2021. A semnat un contract pe doi ani și va primi un salariu de aproape trei ori mai mare decât lua, în Bănie, de la Mihai Rotaru.

Anamaria Prodan poate răsufla ușurată, după ce a câștigat o primă bătălie în instanță. Judecătorii l-au obligat pe Laurențiu Reghecampf să îi plătească pensie alimentară pentru Bebeto, fiul pe care îl au împreună. Dacă nu și-ar fi găsit de muncă, tehnicianul ar fi achitat aproximativ 500 de lei pe lună, sumă raportată la salariul minim pe economie, anunţa digisport.ro.

Din moment ce a semnat cu Neftchi, „Reghe” va fi nevoit să plătească o pensie alimentară care reprezintă o treime din veniturile sale. Astfel, după divorț, în conturile Anamariei Prodan vor intra, lunar, în jur de 13.300 de euro pentru întreținerea lui Laurențiu Reghecampf Jr.

Judecătorii au stabilit că Laurenţiu Reghecampf îl poate lua pe Bebeto două weekend-uri pe lună, al doilea şi al patrulea. Mai mult, acesta poate sta în luna iulie cu fiul său. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după ce „Reghe” se va muta la Baku.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!