Închide meniul
Foto

Motivul pentru care Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit de muncă. Câți bani ar putea primi după divorț

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2022, 19:21

Motivul pentru care Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit de muncă. Câți bani ar putea primi după divorț

Motivul pentru care Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit de muncă. Câți bani ar putea primi după divorț

Anamaria Prodan, în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf / Instagram

Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit repede de muncă după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul de 46 de ani a semnat cu Neftchi Baku și se va muta în Azerbaidjan. Câţi bani ar putea primi vedeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf este în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan și se pregătește pentru o nouă viață pe banca echipei care a câștigat de 9 ori titlul, ultima dată în 2021. A semnat un contract pe doi ani și va primi un salariu de aproape trei ori mai mare decât lua, în Bănie, de la Mihai Rotaru.

Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit de muncă. Câţi bani ar putea primi

„Reghe” va încasa, de la azeri, un salariu anual de 480.000 de euro și va primi un bonus consistent dacă va califica echipa în grupele Conference League. Oltenii îi dădeau numai 180.000 de euro pe sezon.

Anamaria Prodan poate răsufla ușurată, după ce a câștigat o primă bătălie în instanță. Judecătorii l-au obligat pe Laurențiu Reghecampf să îi plătească pensie alimentară pentru Bebeto, fiul pe care îl au împreună. Dacă nu și-ar fi găsit de muncă, tehnicianul ar fi achitat aproximativ 500 de lei pe lună, sumă raportată la salariul minim pe economie, anunţa digisport.ro.

Din moment ce a semnat cu Neftchi, „Reghe” va fi nevoit să plătească o pensie alimentară care reprezintă o treime din veniturile sale. Astfel, după divorț, în conturile Anamariei Prodan vor intra, lunar, în jur de 13.300 de euro pentru întreținerea lui Laurențiu Reghecampf Jr.

Reclamă

Judecătorii au stabilit că Laurenţiu Reghecampf îl poate lua pe Bebeto două weekend-uri pe lună, al doilea şi al patrulea. Mai mult, acesta poate sta în luna iulie cu fiul său. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după ce „Reghe” se va muta la Baku.

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro dar, după mai multe discuții, a ajuns la o înțelegere cu patronul clubului care a terminat pe podium în Liga 1.

Mihai Rotaru nu a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar, conform prosport.ro, a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova înainte de încheierea contractului.

Reclamă 4 / 0/3

Reghecampf ratase toate obiectivele în sezonul precedent, astfel că era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins să accepte 180.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial la Neftchi Baku

Neftchi Baku, cu un lot cotat la 8,5 milioane de euro, va evolua în preliminariile Conference League. Reghecampf va avea obiectiv câștigarea campionatului.

Este foarte frumos aici. Am întâlnit oameni frumoși și onești aici. Am fost foarte fericit după ce am primit această ofertă. Obiectivul meu va fi să câștig campionatul. Mereu îmi doresc să iau titlul, este principalul meu obiectiv la o echipă”, a declarat Reghecampf, la prezentarea oficială.

Nouă titluri și șapte cupe ale Azerbaidjanului este palmaresul lui Neftchi Baku. Stadionul echipei, Bakcell Arena, are o capacitate de 11.00 de locuri. Cel mai valoros jucător din lot este mijlocașul Emin Mahmudov, 30 de ani, cotat la 1,2 milioane de euro.

Marea rivală din campionat al lui Neftchi Baku este Qarabag, echipă în dauna căreia a pierdut titlul în sezonul trecut.

De-a lungul carierei, Reghecampf a mai antrenat la Gloria Bistrița, FC Snagov, FC U Craiova, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli și Universitatea Craiova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și